2777
2789
عنوان

التماس تفکر

218 بازدید | 10 پست

تقدیم به همه زنان زجر کشیده سرزمینم

گذشتن از عشق  و پشت کردن به حرف دلت به خاطر فرزندت ، واقعا فداکاریه بزرگیه
اما
از شما میپرسم دوستانی که معتقدین شهرزاد باید به خهاطر بچش پیش قباد میموند و فرهاد دیگه به نبود شهرزاد عادتدکرده بود
التماس میکنم صادقانع پاسخ بدین
اگر قرار باشد شهرزاد و شهرزاد ها به خاطر کودکشان ، تن بدهند به ذلت و خواری
تن بدن به بد بختی
تن بدن به زندگی زوری
تن بدن به تخت خواب زوری
تن بدن به زور و ظلم بزرگ آقاهای زمان
چه میماند از زن ها اصلا ؟!
چه میماند از روحشان ؟!
چه میماند از وجودشان ؟!
جنازه ای که راه میرود
حرف میزند
میخندد
جسدی با تنی تکه تکه شده که به همه چیز تن داده
جسدی بی روح با چشمانی خسته
جسدی پر از سکووووت ...
مادری با قلبی یخ زده
مادری با انبوهی از دریغ و افسوس
مادری پر از حسرت ...
اصلا چه میماند از شرافتمان ؟؟
چه میماند از آزادی ؟!
چه میماند از جنگیدن برای آزادی ؟!
این جحا میشود مملکتی با یک دسته مردهای زورگو  مانند بزرگ آقا ها
و یک دسته مردان ترسووو قربانی مثل قباد ها
و یک دسته مردان تنها و زخمی مثل فرهاد ها ...
و بی شک یک دسته زنان پیر و خسته و پر حسرت مثل شهرزاد ها و شیرین ها ...
فکرش را بکن
چقدر غم انگیز میشود مملکتی با اینگونه مردمان ...
خیابان هایی پر از جنازه های متحرک
فکرش را بکن
وحشتناک نیست ؟!
حالا از تو میپرسم : امید و امید ها بع مادرانی شجاع و آزاده و خندان نیاز دارند یا مادرانی خسته و پیر با یک لبخند مصنوعی بر لب ؟!
به مادرانی کع فردا روزی بشوند الگوی شهامت و ایستادگی
یا مادرانی که بشوند الگوی تن دادن به ظلم و زور
آن کودک به کدام از این الگو ها نیاز دارد ؟!
فردا روزی که بزرک شد و قد کشید ، به کدام مادر میبالد ؟!
به کدامشان افتخار میکند ؟!
من هم میدانم قباد هم قربانی است
اما ...
خوشبختی واقعی شهرزاد چه میشود؟
قلب شهرزاد چه میشود  ؟
فرهاد چه میشود ؟

همسرم دنیامه ❤❤دخترم فردامه❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بیشتر حرف هات رو قبول داشتم و خودم میگفت زن باید به فکر زندگی خودش باشه ولی چند روز پیش فیلم بلوک ۹ خروجی ۲ رو دیدم. در موزد دختربچه ای بود که مامانش با کس دیگه ازدواح کرده و پدرش با خانم دیگه

واااقعا تنها و بی‌کس بود. وقتی مادر پیش بچه ش نباشه بچه میمونه زیر دست و پا 

دیدم عوض شد بعد دیدن این فیلم

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

شهرزاد اگه نمیخواست تن به رختخواب زوری بده همون اول ولو با به جون خریدن هرخطری واسه خودش و فرهاد نباید زن قباد میشد.... وقتی پای نسل جدید و بچه میاد وسط اگه قرار باشه یکی فدا بشه انتخاب بین بد و بدتره و نسل قدیمه که متاسفانه باید فدا بشه.... اگه شهرزاد از محیط ظالمانه ی اون خونه و اون شرایط ب تنگ اومده چطور راضی میشه بچش تو اون خونه بزرگ بشه و.زیر دست خاندان دیوان سالار؟ ایا خون شهرزاد از خون بچش رنگین تره؟ کسایی که حق رو ب شهرزاد میدن واقعا نمیفهمن بچه یعنی چی و بچه و احساسشو جدی نمیگیرن ... درک و احساسی که یه بچه ی یکساله از شرایطط داره هزاران برابر از یه ادم بزرگ بیشتره

با احترام تمام به تمام این حرفها من قبول ندارم.

هرکس مسلما دیدگاهی داره و قابل احترامه اما من به عنوان زنی که این درد و کشیدم و مجبور به جدایی از جگر گوشه م شدم و دوباره ازدواج کردم میگم تا شرایط رو تجربه نکنی نمیتونی این حرفها رو قبول کنی من زنی بودم که در زندگی قبلم تا سرحد مرگ کتک خوردم تهمت و حرفهای بی ناموسی شنیدم خیانت دیدم حبس شدم و واقعا ببخشید در سر حد یک حیوان باهام برخورد شد من به خاط پسرم 7 سال صبر کردم هر صبح که چشام باز میشد گریه میکردم که چرا هنوز زنده م ...

خداروشکر که دوباره بهم زندگی بخشید بهم عزت داد.احترام داد.عشق داد.بچه داد... وکاش اونقدر سختی نمیکشیدم که در سی سالگی درونم مثل یه زن هفتاد ساله فرسوده باشه

همسرم دنیامه ❤❤دخترم فردامه❤❤
هرکس مسلما دیدگاهی داره و قابل احترامه اما من به عنوان زنی که این درد و کشیدم و مجبور به جدایی از جگ ...

عزیز دلم من نمیخوام شمارو اذیت کنم و بهت عذاب وجدان بدم... من کاملا با حرفات موافقم زن نباید زیر بار زور بمونه و باید واسه ازادیش بجنگه ولی واقعا با بچه ...اگه قرار باشه بچه تو همون شرایط قبل بمونه واقعا واسم قابل درک نیست