2777
2789
عنوان

خیانت

1108 بازدید | 6 پست

مامانم از بچگی من به بابام خیانت میکرد ولی نه با یک نفر با چندین نفر من رو هم وقتی بچه بودم میبرد سر قرار به دروغ بهم میگفت که مرده پسر خاله اش هست و بعد میرفتن توی اتاق و.... بعد وقتی که بهش میگفتم میگفت خواب دیدی واقعی نبوده ولی همه چیزش واقعی بود مثلا اگر اسباب بازی برام میخریدن اسباب بازی بود ولی مامانم بهم میگفت خواب دیدی چندین بارقبلا چت هاش رو دیدم و عکس هایی که برای هم میفرستن رو هم دیدم ولی یک مدت دیگه چیزی نبود الان دوباره شروع کرده با چندین نفر دوسته و به هر کدومشون یک دورغی میگه و ازشون پول میگیره براشون عکس میفرسته با هم دیگه لاس میزنن و توی خونمون هم همش با من و بابام دعوا داره و میگه میخواد طلاق بگیره با من خیلی خوب و مهربون رفتار میکنه ولی توی پیام هایی که ازش خوندم نوشته بود که من رو نمیخواد و اصلا دوستم نداره و اگر توی طلاق انتخوابش کنم من رو هم میفروشه و ازم پول در میاره

الان واقعا نمیتونم این حرف ها و کار هاش رو نادیده بگیرم و مثل قبل باهاش حرف بزنم و همونجوری با هم ارتباط بگیریم نگاهش که میکنم دلم میخواد برم باهاش دعوا کنم و به بابام بگم که زودتر طلاقش بده و پرتش کنه بیرون از خونه ولی میدونم که بابام دوستش داره و اگر بفهنه بهش خیانت شده حالش خیلی بد میشه و حتی اگر بخوان طلاق بگیرن اینکه میدونم خیانت کرده هیچ تاثیری روی مهریه ندادن بابام به مامانم نداره فقط هر دو می اوفتن زندان...

حس میکنم اگر یکم دیگه همینجوری با مامانم بد باشم یا اون منو میکشه یا خودم خودمو میکشم💔

به بابات بگو، این یک موضوع خیلی خیلی مهمه و تو داری زندگی پدر خودت رو با این کارت خراب میکنی، خواهشن بهش بگو تا یه فکری به حال خودش بکنه، درباره خودت هم، واقعا عزیز نمیدونم باید چی بگم، راستش این اتفاقات برام نیفتاده ولی درکت میکنم، ای کاش الان نزدیکت بودم تا همه چیزو مفصل میفهمیدم و کمکت کنم از هر نظری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا فیک باشه

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

عزیزم میدونم سنت کمه و قبوله این همه ناهنجاری برات هضمش سنگینه

ولی واقعیت زندگی تو اینه و سعی نکن باهاش بجنگی فقط سعی کن بپذیریش و موقعیت خودتو بهتر کنی

حالا راهکارای من برای بهتر زندگی کردن شما چیه؟

به هیچ عنوان دیگه به گوشی مامانت دست نزن و کلا کارا و رفتارای مامانتو اصلا دقت نکن کلا انگار وجود نداره ولش کن میخواد هرکاری بکنه بکنه

اما شما تمام تمرکزتو بذار روی ارتقا و پیشرفت خودت

یعنی اینکه

ورزش کن

زبان انگلیسی یاد بگیر

درساتو خوب بخون و معدلت بالا باشه

یک مهارت پولساز یاد بگیر

وقتی 18 سالت شد و خواستی دانشگاه بری

دورترین دانشگاهارو بزن تو انتخاب دانشگاه و رشتت

و برو

زمان دانشجوییت هم کار کن و خرج خودتو در بیار

بعد 4 سال که برگشتی

یا ازدواج قراره بکنی یا بری سرکار