2777
2789
عنوان

زن دایی حسود

459 بازدید | 9 پست

زن دایی من اجاره دو تا خونه و دو تا مغازه رو تو بهترین جا می گیره

داییم براش بهترین زندگی فراهم کرده و خودشون و بچه هاش غرق در شادی هستن

حالا پدر بزرگ دهن لق من رفته به همه گفته یه تایمی من می رفتم کار می کنم در حوزه رشته خودم

به گوش زن داییم رسیده که من یه تایمی می رفتم سرکار داشته از حسادت دق می کرده

یکی نیست بگه تو چهار تا چهار تا اجاره مغازه و خونه می گیری شوهرتم که شاغله

درآمد آزاد هم داره

آدم می مونه چی بگه

یه آدم آدم حسود گشنه ی داغون عقده ای دور من جمع شدن

تقصیر نی نی سایتی ها نیست . تقصیر من هست که خودم رو در حد جو نی نی سایت میارم پایین 😊 ( به خوباش برنخوره )

خب چیکار میکنه که بقیه متوجه شدن از حسادت داره دق مرگ میشه؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدم حسود بیماره، ربطی به شرایط زندگیش نداره، میلیاردر هم باشه از دیدن کوچکترین حال خوب بقیه عذاب میکشه، فقط میخواد کسی خوش نباشه جز خودش

من در مدار ثروت خوشبختی فراوانی و عشقم،خدایا سپاسگزارم

آدم حسود همیشه فقیره حتی اگه روی گنج خوابیده باشه...ربطی به میزان دارایی نداره ذات هرکس هرطور بود، ه ...

کاش دست از سر زندگی من بر می داشتن

من که به اونا کاری ندارم اونا سرشون تو زندگی منه

تقصیر نی نی سایتی ها نیست . تقصیر من هست که خودم رو در حد جو نی نی سایت میارم پایین 😊 ( به خوباش برنخوره )

از کجا فهمیدی داشته از حسادت دق میکرده؟! اونطوری که شما توضیح دادی من فکر میکنم ماجرا برعکسه

از اون جایی که تا شنیده زنگ زده به مادرم و با ناراحتی گفته فلانی مگه سرکاره؟ پول در میاره ؟

این زن رو من می شناسم!!!

اومد خونمون گفت گردنبندت چه خوبه

رفتن سرویس بهداشتی اون داخل پذیرایی نشسته بود گردنبندم افتاد تو سنگ دستشویی می خواست بره پایین چنگ زدم گرفتمش !!

اون جایی حسوده که عاشق مژه های داداشم بود

یه جوری چشای داداشم ضعیف شد که دیگه نتونست درس بخونه !!!

اون جایی حسوده که اگر بگه فلان گلدون قشنگه تا بره بیرون گلدون می شکنه!!!