2777
2789

به من که ربطی نداره اما پسره فردا روز حق ندارع مغز دختره رو بخوره که باید برام بچه بیاری .من خام بودم گول خوردم .دلم بچه میخواد

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر مجرد از کجا متوجه شده که صدرصد نازاست؟

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما اگه کار مهمی دارید فقط درخواست بدید در غیر اینصورت جواب نمیدم♡

واقعا سخته جواب این سوال بستگی به اون دو شخص داره چقدر همو دوست دارن بعد الان میدونین چقدر بچه بی پناه هست میشه به سرپرستی گرفت ثواب داره ادم نازا چرا باید محروم بشه از ازدواج بخایم انسانی به قضیه نگاه کنیم

پسرم باید تصمیم بگیره . البته باهاش صحبت میکنم که ممکنه بعدا نظرش در مورد بچه آوردن عوض بشه خودمم ۱۰ سال گفتم نمیخوام بعد ۱۰ سال دلم بچه خواست و تو هم اگر بعدا بچه خواستی باید یاد این روزها بیفتی و پای پیامدهای انتخابت بمونی. اینا رو بهش میگم و تصمیم رو به خودش واگذار میکنم

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40