2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🤢🤢اه

شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 قوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

کوفته؟!

من خیلی سیرابی دوس دارم

میشه دستور پختش بگین منم یاد بگیرم؟!

ما آب بنه داریم طریقه گرفتنش هم با بقیه جاها فرق داره

داخلش هم یا آب انار ترش یا آب لیمو تازه می ریزیم

واسه سرماخوردگی یه چیزی می پزیم شبیه حلوا نمی دونم چطوری بگم

آرد رو بو میدیم بعدجدا می کنیم یه پیاز سرخ می کنیم ارد رو می ریزیم نمک، زردچوبه و پودر بابونه بعد آب مواد که حل میشه دو سه تا غل بخوره غلیظ میشه

بعضیا به جای پیاز پودر بیاز و کاری هم می ریزن

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

ایلامی هستید؟

برای من زیاد عجیب نبود چون ما لرها هم باسیرابی چیزهای زیادی درست میکنیم مثلا دلمه سیرابی😁البته این غذا سمت استان ما نیست

فقط شنیدم تو لرستان همچین چیزی درست میکنن

کوفته؟! من خیلی سیرابی دوس دارممیشه دستور پختش بگین منم یاد بگیرم؟! ما آب بنه داریم طریقه گرفتنش هم ...

سیرابی چرخ میکنیم مثلا گوشت چرخ شده ،

بعدم میایم سیبزمینی و پیاز اینا رنده میکنیم بهش ادویه ایناا میزنیم بعد اردم اضافه میکنیم ومخلوطش میکنیم

بعدم سرخ میکنیم

✨🤍

کوفته؟! من خیلی سیرابی دوس دارممیشه دستور پختش بگین منم یاد بگیرم؟! ما آب بنه داریم طریقه گرفتنش هم ...

کلا مثل کتلت کلا مواد درست کردنش تفاوتش اینه این تخم مرغ نمیخواد

✨🤍

2824
2823
2791
2779
2792