2777
2789
عنوان

بچه ها پسری که دوماه

1336 بازدید | 57 پست

پسری که دو ماه باهات باشه هر روز باهاش در ارتباط باشی بعدش ولکنه یعنی اصلا براش اهمیتی نداشتم؟فراموشمکرده الان دو هفتست که رفته رابطمون لانگ بود درخواست داشت ببینه منو ولی قبول نکردم ده سال ازمبزرگ تر بود کرد کرمانشاه منم مشهدیم همش فکر میکنم انقدر میگفت دوست دارم اینا چرا ول کرد رفت مطمعنم با کسی دیگه رفت

مث خورش بامیه میمونم جذاب نیستم 🥲🤧😒😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقد ساده ای

هنوز مونده تا اینارو بشناسی/:

طرف چن سال ادعای عاشقی میکنه اخر سرم خر ار اب در میاد

اینکه دو ماهه

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

به دوست دارم و لاو ترکوندن های دوماهه اعتماد نکناونم رابطه ی لانگ که آخرش دختره ضربه میخوره .. .هر وقت طرف اومد خواستگاری حلقه رو انداخت دستت؛ اون دوست داشتنه .وگرنه که دوست دارم و عاشقتم که لق لقه ی دهن همهی مردمه

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹