2821
2789
عنوان

دخترا

117 بازدید | 9 پست

1 هر چی فیکساتور میخرم فیکه چجوری ارایشم رو فیکس کنم؟

2 چجوری برای بقیه ریمل میزنین قشنگ نمیشه اصلا از ریشه زده نمیشه فقط نوکش

3 چرا جدیدا نی نی سایت علامت تایپک رو بر میداره نمیشه تایپک زد مال شما هم میشه؟

بزرگ بخواه بزرگ فکر کن بزرگ قدم برداراری او خدای غیرممکن هاست✌️🥹

پودر فیکس استفاده کن مارک نمیدونمتحقیق کن

فشار بده و 3 بار واسه هر پلک تکرار کن

چون باید تایید کنن طول میکشه احتمالا وقتایی که تاپیکا زیاد میشه میبندن راحت تر کارشونو کنن

تو دنیایی که یه روز روحم جسمم رو ترک میکنه چه انتظاری از آدما باید داشته باشم:)🐾

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حس میکنم بخاطر شرایط جنگ اینطوری شده...

نمیدونم ولی مزخرفه

🟣آقایون زن نما، آقایون آقا نما، آقایون جنتلمن نما، آقایون گربه نما، آقایون فیلسوف نما، آقایون چشم و دل پاک نما و هر آقایی درخواست نده🟣نه اشتباه نکن من مرد ستیز نیستم، من نر ستیزم! کسی هم که مزاحم بشه نر هستش دیگه خود دانی🫵🏻👊🏻 متعهد به آقای A هستم 💍💜

پودر فیکس دیور عالیه من چندین ساله استفاده میکنم، اول باید اون پودری که با پد مخصوص برداشتی رو بزنی پشت دستت تا پوستتو خراب نکنه بعد که پودر روش کمتر و فیکس شد روی جاهایی که میخوای مات و فیکس بشه بکشی، من بعدش اسپره فیکس هم میزنم

اسپره فیکس نارس خوبه

پودر فیکس دیور عالیه من چندین ساله استفاده میکنم، اول باید اون پودری که با پد مخصوص برداشتی رو بزنی ...

قیمتاشون چقده؟ از کجا اصل بگیرم

دست بکشی ارایشت پاک نمیشه؟

عزیزم کلیپ خودآرایی ببین

خود ارایی بلدم برا بقیه نمیتونم ریمل بزنم توی کلیپا هم مژه میذارن زیاد ریمل نمیزنن

پودر فیکس دیور عالیه من چندین ساله استفاده میکنم، اول باید اون پودری که با پد مخصوص برداشتی رو بزنی ...

قیمتاشون چقده؟ از کجا اصل بگیرم؟

دست بکشی ارایشت پاک نمیشه؟

خود ارایی بلدم برا بقیه نمیتونم ریمل بزنم توی کلیپا هم مژه میذارن زیاد ریمل نمیزنن

آها

میخوام ب اون شرکتایی ک میلیون هاتومن پول برای پیام بازرگانی وتبلیغات خرج میکنن بگم ک وقتی پیام بازرگانی شرو میشه مامیریم دسشویی🥴

قیمتاشون چقده؟ از کجا اصل بگیرم؟ دست بکشی ارایشت پاک نمیشه؟

عزیزم قیمتا به واحد پول ایران دقیق دستم نیست، پودر فیکس حدودا فکر کنم به 12 تومن برسه، اسپره فیکس هم 5,6 تومن
من که خودم از دبی میگیرم که از اورجینال بودنش مطمئن باشم
میتونی از کسایی هم که کارشون وارداته آرایشی هست بگیری یا از یک واسطه بگیری

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز