2777
2789
عنوان

خواستگار

686 بازدید | 31 پست

خانمی هستم ۲۴ ساله یه خواستگار دارم که واقعا هر کاری میکنم نمیتونم دوستش داشته باشم یکم هم اضافه وزن داره و از طرفی هم سنم داره میره بالا و قیافه بسیار معمولی هم دارم و نمیدونم خواستگار دیگه ای هم بعدا برام بیاد یا نه بسیار دودلم....خواهش میکنم راهنمایی کنین

درخواست دوستی ندید❌️

از خواستگارت بیشتر بگو

یه ماشین پراید داره قدش حدود شیش ساعت ازم بلندتره یکم چاقه بیشتر از ناحیه شکم و رون پا و یه زمین داره که تا ده سال آینده اجازه ساخت نداره و یه خونه که تا دو سال دیگه رهنشو داده

درخواست دوستی ندید❌️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از خواستگارت بیشتر بگو

یکم چاقه بیشتر از ناحیه شکم و رونپاش یه زمین داره که تا ده سال آینده اجازه ساخت نداره و یه خونه داره که تا دو سال رهنشو داده و یه ماشین

درخواست دوستی ندید❌️

یکم چاقه بیشتر از ناحیه شکم و رونپاش یه زمین داره که تا ده سال آینده اجازه ساخت نداره و یه خونه داره ...

ببین عشق کافی نیست خو

اگه وضع مالی و فرهنگی تو بالاتر از پسره است

اصلا ازدواج نکن

نه اگه اون بالاتره ازدواج کن

خودت باش

از خصوصیاتش بیشتر بگو خب همسر منم اضافه وزن داست از اول

و اینکه چرا نمیخوایش اینم بگو

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

ببین عشق کافی نیست خواگه وضع مالی و فرهنگی تو بالاتر از پسره استاصلا ازدواج نکننه اگه اون بالاتره از ...

اگه پسره از لحاظ مالی بالاتر چرا باید بیاد بایکی پایین تر خودش ازدواج کنه؟ پسره میره با یکی مثل خودش تو رنج خودش وصلت میکنه.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز