2777
2789
عنوان

اقدام

306 بازدید | 12 پست

دوستان من قصد دارم ماه بعد اقدام کنم پلی کیستیک هستم مدروکسی پروژسترون استفاده میکنم فولیک اسید و ویتامین دی و امگا ۳ هم میخورم، دندونامم درست کردم و قند مصنوعی رو حذف کردم

دکترم اوابوست داد از این ماه بخورم ولی ماه بعد اقدام کنم اشکالی داره؟

بنظرتون کیت تخمک گذاری بگیرم و اوابوست و مدروکسی بخورم چند درصد احتمال داره ماه اول نتیجه بگیرم با وجود پلی کیستیک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عالیه

خدایی جدی میگی اخه همه میگن وزنم زیاد میشه توی بارداری حتی دکترم بهم گفت اگه وزنتو ۵ کیلو کم کنی بهتره

خوشگلای من توجه کنن 💚💚💚لطفا برای ظهور آقاصاحب الزمان عج یه صلوات بفرست💚💚💚

عزیزم من باوجود اینکه بچه اولم اولین اقدام گرفت بچه دومم بعداز۱۶ماه اقدام گرفت

عزیزم خدا حفظشون کنه

قبل بچه اولت کار خاصی انجام دادی؟ پلی کیستیک بودی یا مشکلی نداشتی

خدایی جدی میگی اخه همه میگن وزنم زیاد میشه توی بارداری حتی دکترم بهم گفت اگه وزنتو ۵ کیلو کم کنی بهت ...

منم اینو شنیدم میگن حتی اگه وزن نرمال باشه اگه یکی دوکیلوهم کم کنی تاثیر داره تو زودتر باردار شدن

منم وزنم نرماله ولی دلم میخواد قبل اقدام یکم کم کنم برای شانس بیشتر

منم اینو شنیدم میگن حتی اگه وزن نرمال باشه اگه یکی دوکیلوهم کم کنی تاثیر داره تو زودتر باردار شدنمنم ...

قد و وزن شما چنده؟؟؟ چندبار اقدام کردین برای بارداری؟؟؟ خودتون چندسالتونه؟؟؟

هنوز اقدام نکردم قد ۱۶۸ وزن ۶۹

ماشالله چه قدی داری شما وزنت نسبت ب قدت خوبه بزن تو گوگل حساب کن توده چربی بدنت چنده اگه تا ۲۴ باشه نرماله بالای ۲۴ خوب نیست یعنی یه مقدار اضافه وزن و چربی داری ولی کلا توی بارداری بین ۱۱ تا ۱۶ کیلو اضافه وزن داری اگه میخوای طبیعی زایمان کنی یه مقدار وزنتو بیاری پایین تر بهتره

ماشالله چه قدی داری شما وزنت نسبت ب قدت خوبه بزن تو گوگل حساب کن توده چربی بدنت چنده اگه تا ۲۴ باشه ...

ممنونم عزیزم

اره میخوام حداقل روزی یک ساعت دیگه تو خونه ورزش کنم

ولی اصلا به زایمان طبیعی فکر نمیکنم مثل ی فوبیاس برام ازش وحشت دارم بیشتر دلم میخواد سزارین بشم اگه خدا بخواد