2777
2789
عنوان

آهنگ پيشوازتون چيه 🤔💃💃💃

912 بازدید | 20 پست

خانما لطفا اگه آهنگ پيشواز دارين بگين 

يا اگه جايى شنيدين كه قشنگ بوده اسم آهنگشو بگين

#همراه اول😊

بامداد خمار💜     کاهش وزن گروهی تا عید💜        من می توانم چون اراده قوی دارم😊.      وزن اولیه ۶۴🧡      وزن هدف ۵۰🧡      قد ۱۵۰🧡      گروه نارنجی🧡

خودم بيشتر آهنگاى محمد عليزاده ميذارم

بامداد خمار💜     کاهش وزن گروهی تا عید💜        من می توانم چون اراده قوی دارم😊.      وزن اولیه ۶۴🧡      وزن هدف ۵۰🧡      قد ۱۵۰🧡      گروه نارنجی🧡

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای من از آهنگ پیشواز متنفرم😯

اگه به کسی زنگ بزنم پیشواز داشته باشه اصلا نظرم در موردش عوض میشه😁

نذارین تو رو خدا کارِ چیپیه

تلفن باید بوق بخوره😑

.Pain🔥you made me a believer

وااای من از آهمگ پیاز متنفرم😯 اگه به کسی زنگ بزنم پیشواز داشته باشه اصلا نظرم در موردش عوض میشه😁 ...

جدى؟ پس تا كسى نظرش درموردم تغيير نكرده برم حذفش كنم😄

نظرم اینه هر آهنگی دوست دارید بشینید تو‌خونه گوش بدید نکنید تو‌گوش مردم!!!

یبارمتوجه شدم زنگ زدم ایرانسل دعوا کردم که واسه خودش اهنگ پیشواز فعال کرده بود😒😒😒😒

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
هیچوقت تا حالا نزاشته بودم نمیدونستم ک همراه اولم داره چطوری؟؟

آره عزيزم سرچ كن بزن پيشواز همراه اول كد آهنگارو مياره هركدوم خواستى بفرست به ٨٩٨٩ فعال ميشه برات