2777
2789
عنوان

دیگه قید درسو زدم

550 بازدید | 20 پست

من به درد درس خوندن نمیخورم

یه روز انرژی دارم ۱۰ روز انرژی ندارم

چیزی هم یادم نمیمونه یه کار الکی انجام میدم انگار

از یه طرفم هرسال کتابا هی عوض میشه حوصله ندارم

چندسالتهمنم عین توامشاید بخاطر اینه تو خونه حبسیم.نمیدونم

دقیقا من افسردگی گرفتم همش یا گوشم درد میکنه یا کتفم حس میکنم سمت راست بدنم فلج شده

انقد حرصم میدن که روزی سه تا قرص میخورم تا حالم بیاد سرجاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من افسردگی گرفتم همش یا گوشم درد میکنه یا کتفم حس میکنم سمت راست بدنم فلج شده انقد حرصم میدن ک ...

قرص چی میخوری

منم بدن دردو دارم ولی هنوز ۱۹ای سعیتو بکن

من ۲۱ ام برسی سن من و بیشتر خیلی سخت تر میشه

من سمت چپ بدنم درد داره همش

از گردن تا حتی ران و ساق پا زانو دنده کلا انگار سمت چپم سکته کرده😂

قرص چی میخوری منم بدن دردو دارم ولی هنوز ۱۹ای سعیتو بکنمن ۲۱ ام برسی سن من و بیشتر خیلی سخت تر میشه ...

ژلوفن نمیدونن چیکار کنم از دستشون میخونن میگن چرا اینجوری میخونی یا دارم برنامه مینویسم مامانم میاد میگه عه داری خاطره مینویسی یا یه روز حالم بده میگه شوهر میخوای یه روز انقد گریه کردم همه چی رو پاره کردم گفتم دیگه نمیخونم از اون روزم دیگه نمیخونم با اینکه کلی کتکم زد

از الان پیر زن شدیم🥲😂

بخدا

من یساله موقع ناراحتی و فشار و فلان تب میکنم

پریشب بعد دعوا چنان تب کردم مربض شدم هنوز به خودم نیومدم

امراضی که مامانم تو ۴۵ سالگی داره من از الان دارم🤣

از الان پیر زن شدیم🥲😂

هعیی من که امسال محرومم هستم از روزانه ها میگم ولش اصلا امیدی ندارم برفرض قبولم بشم هم چشام ضعیفه عینک نمیتونم استفاده کنم هم قدم کوتاهه

ژلوفن نمیدونن چیکار کنم از دستشون میخونن میگن چرا اینجوری میخونی یا دارم برنامه مینویسم مامانم میاد ...

وای عزیزم میفهمم:( بیشترش مال شرایط خانوادگی و اصطرابه که ناشی از تو خونه موندنه

من مامانم محلم نمیده انگار وجود ندارم بخواد محلم بده فقط دعوا کلی تهمت میزنه

والا کاش میشد شوهر کنم ازین دیوونه خونه برم

بخدا من یساله موقع ناراحتی و فشار و فلان تب میکنم پریشب بعد دعوا چنان تب کردم مربض شدم هنوز به خودم ...

چون عقده دارن مامان من که به شدت ضد زنه کلا همه خانوادم ضد فمینیسم هستن رو مخمه

وای عزیزم میفهمم:( بیشترش مال شرایط خانوادگی و اصطرابه که ناشی از تو خونه موندنهمن مامانم محلم نمیده ...

منم الان تنها راهم همینه اما چون کسی منو ندیده تو اطراف فک نمیکنم خواستگار داشته باشم