2777
2789
عنوان

از زندگی سیر شدم 💔

603 بازدید | 22 پست

خیلی خستم، خیلی

کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم

یه دلخوشی ندارم تو زندگیم

بابام بیکاره صبح تاشب خوابیده تو خونه یه قرون پول نداره هیچوقت

مامانمم میره سرکار هرچی کار میکنه میده داییم

ماشین داییم عوض کرده، خرج آرایشگاه زنداییم میده، شهریه کلاسای بچهای داییم میده، پول تو جیبی میده بهشون

داییم خودش کار نمیکنه معتا ده ،خودمون هم وضعمون خوب نیست

منم دانشگاه رفتم، درآمدم زیر 10 میلیون هست، هیچوقت نمیتونم جهیزیه بخرم با این درآمدم

تاحالا یه مسافرت نرفتم تو زندگی

خواستگارامم خوب نیستن ، شهرمون کوچیکه اینجا رسمه اول میرن دخترای اقوام و آشنا میگیرن اگه پسر بدرد نخور باشه میاد غریبه میگیره ک نشناسنش

ماهم غریبیم اینجا

چجوری دلمو خوش کنم به چی، خیلی خستم

• 🪸 . ♡ • . 🪼° ♡ . 🐚 . • ♡ . • 🐟🪸 ° . ♡ .🐳 •. ° 🐚 •. ♡ .° ♡. °•🐠 ♡ . ° .🦪 . • ♡. ° . 🐙 •.♡ . • 🦭 ♡. ° . • . 🐬 • °. ♡ . • °. 🪼 ♡ . • ° 🐠 . •. ♡ • ° . 🐟🐚 ♡ . • ° ♡ 🐡 . • ° • 🪸 . ♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مدرک دانشگاهی داری؟ چرا یه کار بهتر پیدا نمیکنی؟

نمیتونی تنهایی بری یه شهر بزرگتر؟

به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

واقعا متاسفم

ولی خب من جای شما بودم کلی با مادرم داد و بیداد هم شده میکردم که چرا پول و خیرات میکنی وقتی خودمون لازم داریم .

من حتی تهدیدشون میکردم که میزارم از خونه میرم وقتی اینجا هیچکس به من اهمیت نمیده ( واقعا منظورم رفتن نیست ، صرفا تهدید ) . اگرم ازدواج و واسه رها شدن از مشکلات داخل خونه پدری میخواید به نظرم اشتباهه . الان ۱۰ تا مشکل دارید ، ازدواج کنید میشه ۲۰ تا . تا مورد خوب نیومده اصلا قبول نکنید . هر چند که مورد خوب هم ، خودش دنبال یه مورد خوب میگرده . پس خیلی هم دل به ازدواج خوش نکنید ، سعی کنید خودتون کار کنید ، حتی شده دو شیفت تا خودتون و از خانواده جدا کنید .

مامانت چرا این کارومیکنه مگه خانواده داییتو به سرپرستی قبول کرده😐پس شما چی

اونا رو بیشتر دوست داره

• 🪸 . ♡ • . 🪼° ♡ . 🐚 . • ♡ . • 🐟🪸 ° . ♡ .🐳 •. ° 🐚 •. ♡ .° ♡. °•🐠 ♡ . ° .🦪 . • ♡. ° . 🐙 •.♡ . • 🦭 ♡. ° . • . 🐬 • °. ♡ . • °. 🪼 ♡ . • ° 🐠 . •. ♡ • ° . 🐟🐚 ♡ . • ° ♡ 🐡 . • ° • 🪸 . ♡

بابات بازنشسته هست که می گی بیکاره اگر بازنشسته هست عیبی نداره متاسفانه این زندگی به کام مون نشد امی ...

نه بازنشسته نیست نمیره سرکار میگه کار نیست

وقتی خودتون نیاز دارید چرا میبخشه ب کس دیگه

اصلا نمیفهمه درک نمیکنه این چیزا، عاشق داداششه بچهای اون بیشتر از من میخواد بابام بیکاره صبح تا شب میره پیش مامانش میخوابه، بابامو ک اصلا نمیخواد حق هم داره،

حتی زن داییم ول کرده بچهاش مامان من نگهشون میداره حتی میخوان برن دستشویی مامان من میبرتشون

مامانت چرا این کارومیکنه مگه خانواده داییتو به سرپرستی قبول کرده😐پس شما چی

عاشق داداشش هست، بابام بیکار میخوابه تو خونه ،بابامو ک اصلا نمیخواد، بچهای داییمو خیلی دوست داره، منو هم اصلا خوشش نمیاد ازم

داییم پول نداره حتی میخواد بنزین بزنه یا بره سوپری کارت مامانم میبره