2821
2789

عزیزم چون فرکانست پایینه

سطح انرژی زنانه و فرکانست رو ببر بالا

یه مدت با هیچ کس رل نزن

فقط سعی کن تو ناخوداگاهات اون کسی که رو دوس داری اینطوری شه یادت بیاد

اگه به نوشتن هم اعتقاد داری بنویس

ساب انرژی زنانه گوش بده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم چون فرکانست پایینه سطح انرژی زنانه و فرکانست رو ببر بالایه مدت با هیچ کس رل نزنفقط سعی کن تو ن ...

نه رل زدنو نمیگم فقط

حتی دخترا هم همین رفتارو دارن😢

منم مثل توام البته بودم الان ترجیح میدم با هیچکس در ارتباط نباشم حتی مجازی تحمل این رفتارا بشدت برام سخته چون خودم وسواس دارم نمیتونم آدمایی که خیلی بی خیال و بی اهمیتن نسبت به منو تحمل کنم. من لیاقت آدمی رو دارم که به همون اندازه که من بهش اهمیت میدم بهم اهمیت بده تو هم همینطوری باش رفتار هر کی رو مخته باهاش قطع ارتباط کن تو مجبور به تحمل چیزایی که اذیتت میکنن نیستی

منم مثل توام البته بودم الان ترجیح میدم با هیچکس در ارتباط نباشم حتی مجازی تحمل این رفتارا بشدت برام ...

اونطوری مجبورم با همه دوستام قطع ارتباط کنم🥲

چطوری تونستی عوض بشی و تغییر کردی؟

اونطوری مجبورم با همه دوستام قطع ارتباط کنم🥲چطوری تونستی عوض بشی و تغییر کردی؟

دلیل رفتارشونو ازشون بپرس و حد و مرز بزار بگو اگه اینجوری بخوای با من باشی مجبور به قطع ارتباط میشیم دیگه خودشون تصمیم بگیرن یا رفتارشونو اصلاح کنن یا کات.

من رو عزت نفسم کار کردم کتاب خوندم، دوره دیدم، سبک زندگیمو عوض کردم...

بهت حق میدم به همین راحتی نتونی کنارشون بزاری برا منم سخت بود ولی کم کم که رو خودت کار کنی میتونی راحتتر ی سری چیزارو ترک کنی روابط سمی، عادتای منفی...

دلیل رفتارشونو ازشون بپرس و حد و مرز بزار بگو اگه اینجوری بخوای با من باشی مجبور به قطع ارتباط میشیم ...

قبلا پرسیدم همش بهونه های الکی میارن دیگه این دفعه واقعا کشیدم کنار و دارم مثل خودشون بی محلی میکنم

اوووو چه خوب