2777
2789
عنوان

پسر من...

266 بازدید | 12 پست

خانوما برا از پوشک گرفتن پسرم به یه مشکل بزرگ برخوردم...

پسر من ۳۲ ماهه دارم(پسر بزرگمه)حدود ۸ ماهه از پوشک گرفتمش ولی اصلا همکاری نمیکنه...

دیگه نمیذاره پوشکش کنم ولی جیش و پی پی رو اصلا نمیگه...

پی پی رو که مطلقا تو دسشویی نمیره و با هزار التماس و خواهش و تهدید میره تو روشویی اونم تو شلوار یا شورتش انجام میده

جیشم که بزور میبرمش...

خیلی کلافه شدم

خیلی راه ها رو امتحان کردم تشویق تهدید دعوا مهربونی جایزه

ولی اصلا اثر نداره

راه حلی به ذهنتون میرسه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم اینجوری بود بعد یک فکری به ذهنم رسید دوروزه دیگه جیششو گفت عروسکی که خیلی دوست داشت و برداشتم گفتم ببعی جیش داره بعد اونو میبردم سرپا میگرفتم الکی میشستم دخترم خیلی خوشش اومد از فرداش گفت جیششو که با ببعی بره

دختر منم اینجوری بود بعد یک فکری به ذهنم رسید دوروزه دیگه جیششو گفت عروسکی که خیلی دوست داشت و برداش ...

خیلی از کارا کردم

اسباب بازی محبوبشو بردم....

یا وقتی لباساشو که کثیف کرده جلو خوش میشورم میگم ببخشیدا البته با جیش یا پی پی خداحافظی کن اونم دو ساعت دست تکون میده با بازی و اینا...

ولی بیرون که میاد یادش میره

خخخخ به جای اینکه یه راه حلی برا منه درمونده پیشنهاد بدی نشستی به حساب کتاب؟😅😅😅

راه حلی ندارم عزیزم 

منم پسرمو با یه مکافاتی از پوشک گرفتم 

واسه دومی موندم چه کنم 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤
دست شویی روتزئین کن ماشین بزار قطار بزار رف که کارشو انجام بده باهاشون بازی کنه اونجا

یه مدتی کلی برچسب زده بودم میرفت دو ساعت اون تو بازی میکرد میومد بیرون ده دیقه بعد جیش میکرد تو خونه😐😐😐

راه حلی ندارم عزیزم  منم پسرمو با یه مکافاتی از پوشک گرفتم  واسه دومی موندم چه کنم

الان جدیدا چن بار دعواش کردم

تا تو خونه خرابکاری میکنه بدو بدو میاد ماما ببشید معذدت میخوام 😐😐😐دیگه تا این حد میفهمه

خیلی از کارا کردم اسباب بازی محبوبشو بردم.... یا وقتی لباساشو که کثیف کرده جلو خوش میشورم میگم ببخ ...

دیگه نگو بای بای کن و فلان واسش شده یه نوع بازی 

اتفاقا بگو وای شلوارت زشت شد کثیف شد چقد بده 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤
ای بابا تو شلوار که مکافاته،روزی چند دست لباس عوض میکنی؟کاش با یه مشاور صحبت میکردی!!!!

مشاور هم تزیین دسشویی و اسباب بازی رو پیشنهاد داد ولی تاثیر نداره

بدبختی نمیذاره پوشکش هم کنم

جایی میرم همش استرس دارم نکنه تو شلوارش خرابکاری کنه

دیگه نگو بای بای کن و فلان واسش شده یه نوع بازی  اتفاقا بگو وای شلوارت زشت شد کثیف شد چقد بده& ...

میگم که جدیدا دعواش میکنم میگم ببین شلوارت بو میده خودت بو گرفتی دیگه هیچکی باهات بازی نمیکنه.راحت بهم میگه بازی نکنن میرم نقاشی میکشم 😐