2789
عنوان

زندگی زناشویی

490 بازدید | 2 پست

من چهار ساله عقد کردم دوساله عروسی ویک دختر یکساله دارم مشکل من اینه این آقا همش در خدمت پدر ومادرشه یک روز شیفته سر شغلش روز دیگه مثلا استراحته صبح الطلوع میرن خونشون کاراشونو انجام میده تا حد مرگ کار میکنه طوری که دیروز قلبش گرفته بود ویک خواهرشوهر دارم که شوهرش فوت کرده نصف وقتشو هم برا خرید و کارای اون میزاره منم مثل ماست حق نظر دادن وحرف زدن ندارم مثلا من بگم بریم فلان مغازه خواهرش از اونور میگه نه بابا اونجا و ولش بریم فلان جا شوهرم هم گوش به فرمان ایشونه منم از حرص روده بر میشم و درنتیجه میآییم خونه دعوا از دعوا هم خسته شدم اصلا نمیتونم بهش بفهمونم دخترم تا دوازده ظهر میخوابه اگه خوابش به هم بریزه تا شب همش گریه میکنه ومن کلافه میشم واین آقا هم شش صبح بیدار میکنه باید بریم خونه پدرم و مادرم یک روز در میان به چیز بچه رو برمیدارم اون یکی یادم میره هرکی هم هرچی خواست به بچه میده مثلا چون کم خونه چای نمیدم میخوان بدن میگم دکتر گفته ندین کم خونه میگن شیشه رو بده اینجا بابا دکتر هر کیه دیگه احساس میکنم اون صمیمیت اوایل بین منو شوهرم اصلا نمونده دیگه خسته شدم فقط بخاطر بچه تحمل میکنم خواهشاً خواهرانه راهنماییم کنید ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷