2777
2789
عنوان

پرستارا بیاین

320 بازدید | 10 پست

من درسم تموم شده از آذر ثبت نام کردم تو سایت واسه طرح .‌.‌ اما هنوز نفر ۲۴ امم . هر ماه پنج شیش تا بیشتر نمیگیرن چرا انقد طول میکشه اخه 

چقد دیگه منتظر باشم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من ک از هرکس شنیدم از بازارکار پرستاری تعریف کرده.میگ پرستار بیکار نمیمونه.چون توکشورما پرستار خیلی کمبود نیرو دارع تو بیمارستان ها

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
من ک از هرکس شنیدم از بازارکار پرستاری تعریف کرده.میگ پرستار بیکار نمیمونه.چون توکشورما پرستار خیلی ...

دقیقا همینه . ما درسمون تمام میشه باید دو سال طرح اجباری بریم هر بیمارستانی که خودمون دوس داریم . .‌‌طرح همه حقوق و مزایا پرستارو میدن . بعد طرح بلافاصله خود بیمارستان قرار داد میبنده باهات بعدا رسمی میشی بدون دردسر و غصه .. 

شماها چندماه طول کشید براتون

برایکی از اشناهامون چن ماهی طول کشید.اما بعدطرحش دیگ منتظرنبود.سریع جذب شد.نگران نباش

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔
برایکی از اشناهامون چن ماهی طول کشید.اما بعدطرحش دیگ منتظرنبود.سریع جذب شد.نگران نباش

خخخ فهلا اوضاع زندگیمون یکم نامساعده نیاز داریم‌سریعتر برم سرکار . وام گرفتیم بدبخت کردیم خودمونو 😂

سلام

من۵ سال پیش منتظر طرحمو شروع کردم چهار پنج ماه منتظر موندم،کلا اگه مناطق محروم رو انتخاب میکردی که چندروز بعدش میرفتی ،اما اگه جایی بود ک متقاضی زیادی داشت حتی دیدم ک بچها تا ده ماه هم منتظر موندن

سلام من۵ سال پیش منتظر طرحمو شروع کردم چهار پنج ماه منتظر موندم،کلا اگه مناطق محروم رو انتخاب میکرد ...

متاسفانه دانشگاه شهید بهشتی رو انتخاب کردم و بیمارستانم متقاضی خعلی میخواست . . از ۱۱۳ نفر شدم ۲۴ امین نفر .