عقدم فقط محضریه و جشن نداریم حتی بعدش مراسم کوچیک هم نداریم آرایشگاه خوب بهم گفت ۱۷ تومن میکاپ میکنم ولی عکاسی میریم و یه جای خوب میخوایم اجاره کنیم برا عکس گرفتن
از یه طرف ۱۷ تومن خیلی گرونه برا یک ساعت محضر بهش بگم میکاپ ۸ تومنی همراه برام انجام بده شنیون هم در حد دو سه تومن که سر جمع بشه ۱۰ ,۱۱ تومن؟ ۱۰ تومن دیگه ارزشش رو داره که؟
یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره برای یکساعت نیاز نیست اون همه رسیدگی که فیکس بمونه ارایش
چون میمونه تو تایم کم
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....