2777
2789
عنوان

موندم چیکار کنم🥲

610 بازدید | 11 پست

عقدم فقط محضریه و جشن نداریم حتی بعدش مراسم کوچیک هم نداریم آرایشگاه خوب بهم گفت ۱۷ تومن میکاپ میکنم ولی عکاسی میریم و یه جای خوب میخوایم اجاره کنیم برا عکس گرفتن

از یه طرف ۱۷ تومن خیلی گرونه برا یک ساعت محضر بهش بگم میکاپ ۸ تومنی همراه برام انجام بده شنیون هم در حد دو سه تومن که سر جمع بشه ۱۰ ,۱۱ تومن؟ ۱۰ تومن دیگه ارزشش رو داره که؟

اسی ببخشید با اجازه ت

دوستان تاپیک منم نظر بدین لطفاً مهمه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/18101904/شماجای-من-بودین-حس-بد-میگرفتین

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره برای یکساعت نیاز نیست اون همه رسیدگی که فیکس بمونه ارایش

چون میمونه تو تایم کم

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

ببین رفتی آرایشگاه نگو عروسی،بگو عروسی دعوتم... باور کن ارایش عروس هیچچچچ فرقی با انواع دیگه ی ارایش نداره.بالاخره خودت عروسی زیاد رفتی دیدی که ارایش عروس و بقیه مهمونها با هم تفاوتی ندارن

اصلا لو نده عروس خودتی

جهان درون دیده است

ببین رفتی آرایشگاه نگو عروسی،بگو عروسی دعوتم... باور کن ارایش عروس هیچچچچ فرقی با انواع دیگه ی ارایش ...

از لباس می فهمه

بهش میگم عقد محضریمه آرایش همراه میخوام چون میکاپ ساده میخوام

از لباس می فهمه بهش میگم عقد محضریمه آرایش همراه میخوام چون میکاپ ساده میخوام

من جای شما بودم لباسی که میپوشیدم مجلسی بود نه لباس سفید توری.

دیدم که عروس میره ارایشگاه اما نمیگه خودش عروسه و لذا هزینه ی ارایش کمتری میده

کاش لباست رو تغییر میدادی.

نمیتونی اول بری ارایش کنی بعد لباس عوض کنی ؟ تو خونه لباس رو عوض کن

جهان درون دیده است

من جای شما بودم لباسی که میپوشیدم مجلسی بود نه لباس سفید توری.دیدم که عروس میره ارایشگاه اما نمیگه خ ...

میتونم میکاپ همراه رو انتخاب کنم میگم چون عقد محضریمه میخوام ساده باشم نه شبیه عروس

ارزش این هزینه رو نداره واقعا یه ارایش دو سه ساعته باز خودت میدونی

ارزش ده تومن دیگه داره هم محضره هم میرم عکاسی

فکر نکنم دیگه جایی کمتر از این انجام بدن نهایتش دو سه تومن کمتر

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دخترا مجرد بیان

iminam | 11 دقیقه پیش

ارتودنسی

golayakh | 11 دقیقه پیش
2791
2779