2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر واقعا امادگی و شرایط بچه دار شدن رو دارین

الان اقدام کنید

چون مشخص نیست چقدر طول بکشه

گاهی1الی3سال طول میکشه

نزار سنت بره بالاتر

البته منظورم این نیست که نمیشه تو سن بالا بچه دار شد

منظورم اینه که الان سنت خوبه و اگر خواستی بچه دوم هم بیاری مشکلی پیش نیاد

من بچه اولم رو تو اولین اقدام باردارشدم

ولی بچه دومم4سال زمان برد

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

هر وقت شرایط مالی و روانی و خانوادگی تون به بالاتر از نرمال رسید

از لحاظ سنبیولوژیکی، جفتتون سن مناسبی دارین

کاربری قبلیم، لازانیا با قارچ بود که به خاطر بحث با یکسری عرزشی تعلیق شد.... عرزشی هستی، منو ریپ نزن....تو مرا جان و جهانی، چه کنم جان و جهان را💍.... درباره تفسیر تصاویر پزشکی و زبان انگلیسی میتونید ازم سوال بپرسید یا تگم کنید....

عاشق این اختلاف سنیم

🗿🗿

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

همین حالا

شخصیت من خیلی عجیبه من از تنهایی لذت میبرم ولی آدم اجتماعی هستم بعضی وقتا ساکت بعضی وقتا پر حرف بعضی وقتا مهربونم بعضی وقتا جدیام بعضی وقتا چیزای بزرگی رو میبخشم بعضی وقتا از کنار چیزای خیلی کوچیک هم رد نمیشم یه وقتایی پررو و یه وقتایی خجالتی یه چیزی که درکش واسه همه سخته

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز