2777
2789

بدون نذر و قران من چند سال پیش از پسری خوشم میومد که رسیدن بهش و اینکه اونم بهم علاقه مند شه غیییییر ممکن بود یعنی غییییر ممکناااا امسال بعد چندسال اون پسر و دیدم و عاشقم شده حتی علاقش از علاقه منم بیشتره. زمان همه چیو حل میکنه

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی/ اول تو ببین قلب کسی را نشکستی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کسی ک محاله فک نکنم چون من واس اون یکی اکسم خیلی التماس و دعا و ...ولی برنگشت بهتر

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

کسی ک محاله فک نکنم چون من واس اون یکی اکسم خیلی التماس و دعا و ...ولی برنگشت بهتر

ما باهمیم ولی یکم رسیدن بهم سخته و یسری مشکلات هست 🥲خواستم ببینم چیزی هست ک بشه باخوندش حل بشه

ما باهمیم ولی یکم رسیدن بهم سخته و یسری مشکلات هست 🥲خواستم ببینم چیزی هست ک بشه باخوندش حل بشه

نذر کن دیگ دعا کن

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

راستش اینک نذرو دعا و اینکارارو کنم ک برگرده نه ولی نمازمو ب خدا نزدیک شدنم تو برگشتنش بی تاثیر نبوده

وقتی با رفتارت ذوق یه آدمو کور میکنی دیگه حق نداری بابت سرد شدن احساسش،ازش ناراحت شی ؛)

حالا هرچیم باشه. نادعلی بخون هروز ۷ تا