2789
عنوان

پسره ازم

181 بازدید | 6 پست

سلام من داشتم از پارک بر می گشتم بعد جلوتر یک اکیپ پسر بودند یکیشون دوربین به دست بود وقتی از کنارش رد شدم صدام زدند و عکسی که ازم گرفته بودند رو نشون دادند.

بعد منم گفتم من از شما خواستم ازم عکس بگیرین؟ اول لبخند زد گفت نگا چه عکس قشنگی شده نگا چه خوشگلی بازم واکنش خاصی نشون ندادم اخرش عصبانی شد گفت چقدر بداخلاقی برو شیرینی بگیر با خودت اشتی کن

الان کدوم یکی از ما رفتارش نامناسب بوده؟

همانطور که باد در پاییز برگ درختان را به رقص در می اورد امیدوارم زمانه گرد و غبار دل هایمان را با خود ببرد.🐈گفت ؛ نه تو بیش از حد حساس نیستی ، این در واقع خیلی زیباست که همه چیو انقدر عمیق احساس میکنی..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونا

ممنون از پاسختون منم همین فکرو میکنم.

همانطور که باد در پاییز برگ درختان را به رقص در می اورد امیدوارم زمانه گرد و غبار دل هایمان را با خود ببرد.🐈گفت ؛ نه تو بیش از حد حساس نیستی ، این در واقع خیلی زیباست که همه چیو انقدر عمیق احساس میکنی..

قطعا اونا بدون اجازه که نمیشه از یه نفر دیگه عکس گرفت ..اونم غریبه باشه تازه

دقیقا.ممنون از نظرت