2777
2789
عنوان

درد زیر شکم

590 بازدید | 11 پست

سلام خانوما خوبین من دو سه روزی میشه زیر شکمم سمت راست خیلی درد میکنه انگار کره افتاده راه رفتنی و موقع حرکت دردش شدید تر میشه ، از امروز صبح میسوزه و به شکمم زده

نمیدونم ممکنه آپاندیس باشه؟ یا از تنبلی تخمدانه چون اون رو هم دارم

میترسم برم دکتر الکی بردارن عمل کنند دردسر بشه

کسی تجربه داره

منم دقیقا همینمم دیشب رفتم آزمایش دادم گفت مشکلی ندارم ولی سمت راستم درد داره دردشو میکشه تو رانم

من آپاندیس ندارم ک بگم برا اونه

ولی ی درد خیلی بدی هست دیشب ی مسکن زد برام دردش کمتر شد ولی بازم درد دارم باید سنو بدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دقیقا همینمم دیشب رفتم آزمایش دادم گفت مشکلی ندارم ولی سمت راستم درد داره دردشو میکشه تو رانم من ...

باید بری سونو شاید آپاندیست ملتهبه ،

دکتر زنان هم برو چون درد تخمدان به ران میریزه

منم دقیقا همینمم دیشب رفتم آزمایش دادم گفت مشکلی ندارم ولی سمت راستم درد داره دردشو میکشه تو رانم من ...

شما احتمالا از رحم تخمدانته عزیزم که به ران میزنه

کیست نداری؟

انشاءالله که چیزی نیست❤️

عزیزم آپاندیس باشه بهش دست بزنی از رو شکم میپری بالا انقدر دردش زیاده

نگران نباش حتما برو دکتر سونو میگیرن متوجه میشن چیه همینطوری عمل نمیکنن

آپاندیس باشه خدایی نکرده بترکه خطرناک میشه هرچند بعیده

شما احتمالا از رحم تخمدانته عزیزم که به ران میزنهکیست نداری؟ انشاءالله که چیزی نیست❤️

نمیدونم باید سنو بدم دردش کمتر شده مسکن کزدم ولی ی درد بدی بود

کیست و سنگ کلیه ارثی داریم نمیدونم شاید یکی از اینا ارث رسیده بهم

نمیدونم باید سنو بدم دردش کمتر شده مسکن کزدم ولی ی درد بدی بودکیست و سنگ کلیه ارثی داریم نمیدونم شای ...

نگران نباش عزیزم هر کدوم هم باشه به راحتی قابل تشخیص و درمانه

سنگ کلیه دردش به پشت و کمر میزنه

کیست به پایین شکم و ران

نگران نباش عزیزم هر کدوم هم باشه به راحتی قابل تشخیص و درمانهسنگ کلیه دردش به پشت و کمر میزنهکیست به ...

تو ازمایش کچیزی نشون نداد

ولی سمت راستم هنوز ی حالت سفتی داره و با سرفه و خنده دردش بیشتر میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز