2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه شامپوم خیلی خوبه دارویی مصرف نمیکنم چکاپم دادم اصلا کم خونی اینا ندارم کلا ۱۷ سالمه ولی موهام همی ...

کف سرت ممکن چرب باشه ... اسم شامپوتو برای همین میخواستم ... ممکن استرست بالا باشه ... قرص تقویتی پریون یا هرویت یا بیوتین

کم خونی نداری؟! فریتین یا ذخایر آهنت رو چک کن

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

کلا ماسک مو نزن

تو حموم موهاتو شونه نکن

من قبلاً ماسک مو میزدم هر سری رو برس حموم یه مشت مو بود دیگه نزدم ماسک مو رو نریخت

هنوز عادت برس زدن تو حموم و ترک نکردم ولی صد برابر خوب شده

همین جدیدا کادو اورده بودن برام تو باکس همین که زدم مثل قبل شد دیگه نزدم

کلا ماسک مو نزن تو حموم موهاتو شونه نکن من قبلاً ماسک مو میزدم هر سری رو برس حموم یه مشت مو بود دیگه ...

شاید به کف سرت هم میزدی

من ماسک مو لایتنس میزنم بعدم ابکشی موهام ک خشک شد روغنشو بشدت نرم شده موهام

گلم اگر شامپوت خوبه احتمال از چربی کف سرته

از شامپو بیکوسین سفید استفاده کن یا از قرمز با قطره ریزش مو بیوکسین قبل از حمام به سرت سدر بزن و تو حمام بعد از شامپو به کف سرت اسکراب کف سر بزن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز