2821
2789
بله ممنونم ازتونکلا خارج از اینجا باهاشون ارتباط دارمولی صرفا دوست داشتم تو تاپیکش حرف بزنموگرنه خود ...

کاش یکی تو واقعیت اینطور نازمو میکشید 🤣💔

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بلهبیرون از سایت هم باهم حرف زدیم برای مدتی گفتم حرف نزنیمبخاطر همین اینجا حرفامو گفتماین حرفا هم در ...

به ماچه ک هرچی هست خوش باشین همیشه 🌺

آدمی عجیب است، آگاهانه برای خود وابستگی به وجود میآورد و سپس از آنها رنج میبرد

چیزی نشدهفرهاد دوستمهدوست داشتم اینجا حرف بزنم تو تاپیکشون

اولین باره حس میکنم پتانسیل اینو دارم که کسی رو که نمیشناسم بغل کنم و دلداری بدم

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

عزیزید:))🤍🍬لطف دارین مهربون

نگرانش نباش میشناسمش

برمیگرده دیرو زود داره سوخت و سوز نداره

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞