2777
2789
عنوان

چی بدم

218 بازدید | 16 پست

سلام دوستان 

چند روز دیگه میرم خونه دوستم که مهاجرت کرده به شهر دیگه ای و صاحب یه دخمل ناز شده و دخترش حالاام دو نیم سالشه و من عاشقشم  برای اولین بار میرم دیدنش 

کادو چی ببرم واسه دختر دوستم 

موندم دختر بچه ها چی دوست دارن بهترین هارو انتخاب میکنم خواهشا همگی نظرشون رو بگید 

اقا هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهارتا عروسک گرفتم واسش‌ ولی میترسم خوشش نیاد  یه استخر توپم گرفتم

خوبه دیگه عالیه عزیزم بچه 2 ساله فقط همین چیزا رو دوستداره 👌👌👌

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
چه رنگی و چه سایزی

کلا عروسکی بخرین که نرم باشه مثله خرس خرگوش رنگشم باید دید چه رنگی قشنگه 

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

عزیزم دختر بچه ها تو این سن عروسک دوستدارن باهاش بازی کنن مطمئن باش خوشش میاد 

اگه به دلتم نمیچسبه میتونی یه عروسک پرنسس بزرگ براش بگیری مطمئنن اونو خیلی دوست خواهد داشت

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
دو و نیم سالشه شعور داشتی میفهمیدی یه و  جا مونده نمک

اتفاقا میدونستم واو جا مونده!

این چ طرز حرف زدنه!

۲ سالو نیم میگن معمولا

متداول تره

خواستم دیگه این اشتباه رو جای دیگه بکار نبرید

حالا بیا خوبی کن!

من دو تا دختر چهار سال و نیمه دارم

تجربه ثابت کرده بهم عروسک و کمتر از وسایل دیگشون دوس دارن

دخترا رو فقط محدود ب عروسک نکنین

من براشون از این تکان دهنده ها ک شبیه الاکلنگ هست خریدم سرسره ک عاشقشننننن ینی خریدم

سرویس آشپزخونه کالسکه تفنگ ماشین کامیون خریدم

این گزینه ها رو هم در نظر بگیر 

تاب و خونه سازی شن بازی اسباب بازیای فکریه بازیتا هم خیلی خوبه تیزبین و دست چین و ... سرچ کنی پیدا میکنی