2777
2789
عنوان

بلخره لابیاپلاستی انجام دادم

1813 بازدید | 26 پست

۷ روزه عمل لابیاپلاستی انجام دادم.

لابیاهام بزرگ بود ودوستشون نداشتم واذیت بودم بخصوص تو دوران پریودی ک میچسبید به نواربهشتی.

چند سالی بود ک توسرم بود عمل کنم.بلخره ۷روزقبل رفتم واسه عمل.آمپولش خبلی بدبود وفقدجیغ میزدم و دستم رو گاز میگرفتم.بعضی جاهاشم حس میکردم.

کلا۴۰ دقه فککنم طول کشید.حین عمل گوشی دستم بودددم دستام داره میلرزه.وقتی تموم شدپاهام کلاداشت میلرزید ننتونستم کنترل کنم خودمو.واسه عملم تنهارفته بودم.رفتم داروهامو گرفتم اومدم بیرون وآژانس گرفتم اومدم خونه.هیج دردی نداشتم.بی حسی که رفت یکم سوزش شروشد

)) بقیه ش رو تایپیک بعدمیگم((

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

هزینش چقد شد؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بقیه شو تاپیک بعد میگی؟

وا خب کامل بگو دیگه

مگه واسه یه موضوع چندتا تاپیک میزنن

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
بقیه شو تاپیک بعد میگی؟وا خب کامل بگو دیگهمگه واسه یه موضوع چندتا تاپیک میزنن

گفتم طولانی میشه لابد کسی نمیخونه.والا ب رواله اینجا واردنیستم بعده چنوخ اومدم