2821
2789
عنوان

طلاق گرفتن

447 بازدید | 25 پست

سلام من 21 سالمه چندساله ازدواج کردمه یه پسر دوساله داریم

الان چند باری سر مچش رو گرفتم ولی هی سردم کردند

چند روز پیش دیگه قرار داشتن عصبی شدم خواستم برم قهر نذاشت درو قفل کرد رگمو زدم دیگه همه شنیدن

الان خونه مامانمم یه هفته هست بچمو ندیدم دلم پر از خونه

درخواست طلاق دادمه شکایت هم کردمه

نمیدونم چکار کنم

چند سالگی ازدواج کردی؟

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پناه بر خدااااا بچتو کاش رها نمیکردی

آقا پسر من اینجا تووخونه ننشستم ک هی بیام سایت و توودرخواست دوستی بهم بدی ـ مثلان چی میخای ؟ تووفاصله دور ازم چی میخای نزدیکم باشی ببهت باج ماج نمیدم هری🚶 برو ب کار زندگیت برس💁 خودتون خونه خراب کنین بدبختا خانوم هاتون گناه دارن یکم ،،،،،یکم ب خاطر اون خدا و بندگی ک داری تعهد داشته باش تعهد 💏 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

خب بهم ندادش

اخییی چند وقتسع دختره

آقا پسر من اینجا تووخونه ننشستم ک هی بیام سایت و توودرخواست دوستی بهم بدی ـ مثلان چی میخای ؟ تووفاصله دور ازم چی میخای نزدیکم باشی ببهت باج ماج نمیدم هری🚶 برو ب کار زندگیت برس💁 خودتون خونه خراب کنین بدبختا خانوم هاتون گناه دارن یکم ،،،،،یکم ب خاطر اون خدا و بندگی ک داری تعهد داشته باش تعهد 💏 من ب نیت امواتتون زیارت عاشورا میخونم خواستید پی وی .. دختر ترک 😍😍😍 کاربر سال ۹۸🙏.ـ... من ب قسمت یقیین دارمــــ💜 ــ بیبی رقیه جان منو ب حاجتم برسون نذرم رو ادا میکنم بیبی جان

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز