2777
2789
عنوان

میخارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 51 پست
من خودم درماتیت سبوره داشتم و دارم کنترل میشه ولی مزمنه باید کلا حواست باشه من چند بار دکتر رفتم تا ...

درماتیت سبوره چیه

علائمت چی بود

منم ریزش موهام شدیده

من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)
دختر من نمیدونستم بتامتازون چیه بهم داده استفاده که کردم خیلی خوب بود زیاد زدم هر روز زدمبعد خارشام ...

نه زیاد نزن

پوستت نازک شه

حساس میشه

خارش شدید میشع

ولی با مصرف طولانی مدت نازک میکنه پوستو

نه کوتاه مدت!

شامپو کتوکونازول بزن ریشه ای قارچ و چربی رو میپوکونه

استرس و ... نداشته باش که درماتیت رو بدتر میکنه همون

چربی منظورمه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه زیاد نزن پوستت نازک شهحساس میشه خارش شدید میشع ولی با مصرف طولانی مدت نازک میکنه پوستونه کوتاه مد ...

باشه عزیزم

ممنونم از راهنماییت🩷🙏🏻

من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)
نه زیاد نزن پوستت نازک شهحساس میشه خارش شدید میشع ولی با مصرف طولانی مدت نازک میکنه پوستونه کوتاه مد ...

سلام عزیزم وقتت بخیر

شما ریزش موهاتون سر همین درماتیت اوکی شد؟ چون منم همین مشکل رو دارم ، شوره چرب و بوی چربی!! یعنی گفت سر بعد یک روز چرب نیس اما بوی چربی میده پوست سرم ، با اینکه کتوکونازول میزنم ولی اوکی نمیشه این بو و حتی ریزش🫠🫠

سلام عزیزم وقتت بخیر شما ریزش موهاتون سر همین درماتیت اوکی شد؟ چون منم همین مشکل رو دارم ، شوره چرب ...

سلام گلم

اره برای من اوکی شد

اون بوی چربی یعنی هنوز درماتیت فعاله ریزش مو هم به خاطر التهاب زیر پوسته که باعث میشه مو بریزه

حتی بعد کنترل شدن درماتیت هم مدتی مو میریزه چون مو هایی که توسط درماتیت آسیب دیدن و وارد فاز تلوژن (استراحت)شدن باید بریزن تا جایگزین شن

شما دکتر برو اگر جواب نداد چون من دیدم بعضی ها بدنشون به شامپو عادت میکنه احتمالا قرص بده

خلاصه بیماری دوره ای و رفت و برگشتیه وقتی میاد هم معلوم نیست کی دست برداره

درماتیت سبوره چیهعلائمت چی بودمنم ریزش موهام شدیده

یه نوع بیماری پوستیه که عاملش به نوع قارچ هست به اسم مالاریا اگر اشتباه نکنم

علائم خفیفش خارش و چرب شدن و ریزش مو هست

یکم شدید تر شوره هم بهش اضافه میشه و ممکنه جای شوره ها زخم بشه یا گردی های قرمز کف سر ایجاد کنه

سلام عزیزم وقتت بخیر شما ریزش موهاتون سر همین درماتیت اوکی شد؟ چون منم همین مشکل رو دارم ، شوره چرب ...

زیاد هم بعد شست و شو به کف سرت دست نزن یا حالا با وسیله دیگه چون محرک باعث میشه تولید چربی و خلاصه درماتیت بدتر شه

استرس و... هم نداشته باش که بدتر میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز