2777
عنوان

خرگوشم😭

283 بازدید | 14 پست

مثل لواشک خزید زیریخچال چجور درش بیارم

دوستان پشت یخچال نیس کف یخچال🙄😑😑

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

لواشک میخزه؟؟

🦋کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین...اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی! مشکل ما افکار بسته است..!“بلند پرواز باش🕊 آسمان به کسی تعلق ندارد🌱”.

خودش هم مثل لواشک بیاد بیرون

شب لحظه ای به سایه ی خود بنگر تا روح بی قرار مرا بینی...🤍 من با لبان سرد نسیم صبح سر می کنم ترانه برای تو من آن ستاره ام که درخشانم هرشب در آسمان شباب توقوانین من در سایت: ۱. در مقابل توهین معمولا سکوت می کنم 🤚😊۲. درخواست دوستی نمیپذیرم مگر با هماهنگی🤚☃️ ۳. لطفا لایک نکنید.🌛 ممنونم

غذا بزار جلوش غذا رو بكش كم كم كنار بزار بياد بيرون

اصلا فایده نداره چندساعته دارم زورمیزنم

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

همونجوری که رفته خودش هم میاد بیرون

چندساعته گذاشته بیرون نیومده

یه سوال من خرگوش خیلی دوستدارم 🥰😍 خرگوش مریضی خاص که نمیاره ؟ تمیزه ؟

بعضیا حساسیت دارن ازجمله خودم😅😅داعم درحال عطسم

وبدنم کهیرمیزنه با سیتروزین اوکی میشه ولی