2821
2789
عنوان

پیرسینگ

320 بازدید | 9 پست

سلام،من هیجده سالمه سابقه پیرسینگ پره بینی که پر شد و میخوام مجدد بزنم و گوش بالای غضروف(هلیکس)روی گوش چپ و سه تا به ترتیب روی نرمه هر دو گوش رو دارم،الان مجدد میخوام گوشم رو پیر بزنم،نمیدونم به همین گوش چپم یکی دوتا مثل دیث و تراگوس بزنم،یا گوش راستم رو اینستریال یا همون محوری بزنم,استایلم دخترونه هست،شومیز و شلوار واید و بگ و کت و اینا🎀

نظرتون؟

خیلی شلوغ باشه،از جذابیت میوفته.

من خودم به صورت سنتی ،یه دونه سوراخ رو گوشم دارم،تازه مرددم دومی رو هم اضافه کنم،یا نه؟

احساس مسمیکنم،آدم با یه دونه گوشواره بیشتر می درخشه.

حالا شاید دومی رو هم بزنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خز شده

من خوش بخت ترین زن روی زمینم  شکرت خدایا به خاطر پر از آرامشم شکرت خدایا به خاطر خونه ای که خریدم شکرت خدایا به خاطر ماشین سنگین که شوهرم خرید شکرت خدایا به خاطر شغل خودم که یه خیاط ماهر شدم خدایا شکرت به خاطر دختر باادب و درس خونم خدایا شکرت به خاطر پسرم خدایا شکرت به خاطر فروش باغ مون که با قیمت خیلی زیاد  باور نکردنی به فروش رفت شکرت خدایا به خاطر برادر هام که ازدواج کردن و خانواده خوبم که  همیشه منو قابل احترام میدونن شکرت خدایا که هر روز ثروتمند بیشتر میشه در زندگیم آرامش دارم در کتار همسرم و فرزندانم  خدایا شکرت کاعنات سپاس گزارم

خیلی شلوغ باشه،از جذابیت میوفته.من خودم به صورت سنتی ،یه دونه سوراخ رو گوشم دارم،تازه مرددم دومی رو ...

بنظرم یدونه دیگه بزنی هم قشنگ میشه🫠برا درد و اینا مرددی؟یا برا اینکه شلوغ نشه

من هر گوشم دوسه تا داره سمت راست غضروف هم زدم دلم میخواد باز بزنم ولی به دردسرش نمی ارزه😂خستمه دیگه

بنظرم اینایی که داری خیلی قشنگن شلوغ تر نشه بهتره

ناف خیلییی خوشگله چرا ناف نمیزنی؟

دختر من محوری زده خیلی درد داشت پیرسینگ محوری رو در آورد و جاش گل گوش زده انقدر درد داشت که اشکش در اومد سه تا هم روی لاله گوش داره من خودم با محوری اصلا موافق نیستم البته سلیقه ها متفاوته به نظرم ظرافت دخترونه رو از بین می بره

من هر گوشم دوسه تا داره سمت راست غضروف هم زدم دلم میخواد باز بزنم ولی به دردسرش نمی ارزه😂خستمه دیگه ...

عزیزم شکم دارم مثل اینکه توی مراقب هاش نباید شکم تا بشه:)تپلی ام😆

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز