2777
2789
عنوان

برادر زاده ام .......

417 بازدید | 14 پست

۵ سالشه از وقتی دنیا اومده بود و به حرف افتاد اصلا حرف نمیزد کلمه های گنگ  با هیچ کس ارتباط برقرار نمیکرد 

تو چشمای هیچ کس نیگا نمیکرد فقط با خودش بود 

و الان زن داداشم برده بود دکتر دکتره گفته بود چرا اینقدر دیر اونم گفته بود شرایط مالی کمی گفتار درمانی کار میکنن و اینا 

حالا چی عجیب تر از ایناس؟؟؟؟ زبان مادری که همه حرف میزنن رو اون حرف نمیزنه به فارسی حرف میزنه و کلمه های انگلیسی رو میگه تا ده به انگلیسی میشماره شعرهای انگلیسی میخونه 

کسی هم بهش یاد نمیده کافیه یجا به گوشش بخوره عجیب نیست؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه چرا عجیب خیلیم عالی گله قالی

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بعضی بچه های اوتیسم جزایر هوشی دارن.یعنی تووی یک سری مهارتها فوق العاده ان.البته تشخیصش با کارشناس زبده اس.ولی خیلی دیر پیگیری کرده.لااقل الان بجنبه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
چراخيلي عجيبه ولي حتماكارتوناي دوبله نشده انگليسي زيادديده

نه به اون صورت کامپوتر داشتن توش یکی دوتا اهنگ بود از روی اون میگه یکی دوبار دیده هی تکرار میکنه و عجیب تر اینکه وقتی میپرسی درست جواب میده 🙁

چه جالب یعنی با اینکه کسی پیشش انگلیسی حرف نمیزنه خودش ب زبون انگلیسی حرف میزنه

اره😐 کلمه میگه تا ده میشماره اون به چه روونی  حتی زنداداشم میگه مینویسه

گمونم اوتیسم داره.

اخه اوتیسمی ها تو یادگیری بعضی چیزها نخبه ن، درحالیکه تو یادگیریه ساده ترین کارها ممکنه مشکل داشته باشن

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

گمونم اوتیسم داره. اخه اوتیسمی ها تو یادگیری بعضی چیزها نخبه ن، درحالیکه تو یادگیریه ساده ترین کاره ...

فکر کنم من هم اوتیسم دارم چون تو گره زدن نخ مشکل دارم ولی تاریخ عقد و عروسی و تولد و جشن عقد و فوت و ریز به ریز خاطرات زندگی خودم و اطرافیان و تمام سریال هایی رو که دیدم با جزئیات و دیالوگ ها یادمه. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
فکر کنم من هم اوتیسم دارم چون تو گره زدن نخ مشکل دارم ولی تاریخ عقد و عروسی و تولد و جشن عقد و فوت و ...

عزیزم اوتیسم بیماریه در خود ماندگیه.

شما اگه اوتیسم داشتی الان نمیتونستی بیای تو سایت تاپیک بزنی

سرچ کن تو نت. کامل توضیح داده

مستندهاشم هست

از ظاهرشون معمولا مشخصه که متفاوتن

شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124

عزیزم اوتیسم بیماریه در خود ماندگیه. شما اگه اوتیسم داشتی الان نمیتونستی بیای تو سایت تاپیک بزنی س ...

منم همیشه تو خودمم درونگرام شدید کلا همیشه با بچه های دیگه فرق داشتم حتی تو کارهای آسان ولی حافظه ام خدا رو شکر خیلی عالیه. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄