2821
2789
عنوان

شهود

306 بازدید | 11 پست

کسی اینجا هست با شهودش بتونه جهان رو درک کنه

چطور تونستید به شهود دسترسی پیدا کنید

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

سلام. صحبتم راجع به این تا پیک نیست من داشتم بایگانی نینی سایت و دیشب نگاه میکردم برخوردم به یکی از تاپیکهات که راجع به خیانت عمه ات به شما بود یه نکته ریزی بود تو اون شروع این قضیه که خیلی روانی بود و شوهرت اول کاری اصلا توجه نکرده بود ولی در ادامه تو اون عروسی یکی در میون نگاه کرده بود. ولی خب مسئله شما خیلی براش مهم بود ضمن این که همسرت از رسوایی هم وحشت داشت. جامعه روانشناسی ما از روی کتاب یه چیزهایی رو نمیخونن تحویل مردم میدن ولی اصل قضیه ما انسانها که به خیانت ذومیارین ریشه اش در رفتار شما است و رفتار شوهر شما عموما تو مردم وجود داره ادامه

مردها شاید اول کار بتونن خودشونو کنترل کنن ولی در ادامه آدرنالین شون در هر زمان یکسان عمل نمیکنه از این حرفها که باید خودشونو کنترل کنن بیایین بیرون الان زنها هم دارم برابری میکنن با مردها به علت این که اونهام مبتلا به شرایط سابق مردها شدن که بحثش جداست. یه مورد از زندگی خودم بگم ادامه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز ببین راست میگم یا نه عمه ای که سن تو هست بچه آخر خانواده است وقتی با پدرتو 30 سال تفاوت سنی داره با دیگر اعضا خانواده هم تفاوت سنی داره اون روز که پدر بزرگ ومادر بزرگ تو ردی اعضا خانواده تسلط داشتن یال و کوپالشون برای عمه تو ریخته دیگه حتی نباید زنده باشن پدر شما با خواهر و برادر هاش بزرگ شده عمه تو تنها بوده و ترکتازی هاش ادامه پیدا کرده عزیز عمه تو هرزه بوده عاشق شوهر تو نبوده تو روابط دیگرم بود ه ادامه

عزیز ببین راست میگم یا نه عمه ای که سن تو هست بچه آخر خانواده است وقتی با پدرتو 30 سال تفاوت سنی دار ...

چی شد؟!

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
عزیز ببین راست میگم یا نه عمه ای که سن تو هست بچه آخر خانواده است وقتی با پدرتو 30 سال تفاوت سنی دار ...

همین داستان عمه شما زندگی همین دختر بوده تو میتونستی خواهر وبرادرهذشو یعنی پدرت اینها رو بدون حضور شوهرت و شوهرش جمع کنی بامدرک بهشون ثابت کنی و رسواش کنی وبگی اگه تکرار بشه پای شوهر مو شوهرشو میکشی وسط

سلام. صحبتم راجع به این تا پیک نیست من داشتم بایگانی نینی سایت و دیشب نگاه میکردم برخوردم به یکی از ...

سلام ممنون از نظرتون

اون اتفاق برای من تموم شده هست و پروندش رو بستم

اتفاقی که بنظرم اون موقع تلخ بود درس های خوبی به من داد و من بابتش خوشحالم

انسانیت.....از دور شاید دید در ماه /چشم خود بستم تا که چشم مستش ننگرم دل فریاد زد دیوانه من میبینمش...عاشق مولانا و حافظ و وحشی بافقی و شاهنامه و سعدی.عاشق اسطوره ها و داستان ها،عاشق تاریخ ایران.عاشق نوشتن و نقاشی کشیدن...عاشق کتاب و پادکست...اگه کتاب قشنگ یا پادکست قشنگ میشناسی بهم معرفی کن...دنیا هنوز قشنگه چون هنوزم آدمای خوب زیادی هستند که میشه به اعتبار بودنشون به زندگی لبخند زد

سلام ممنون از نظرتون اون اتفاق برای من تموم شده هست و پروندش رو بستم اتفاقی که بنظرم اون موقع تلخ بو ...

خیلی

شرایط سختی داشتید و دارید فقط اینو میتونم بگم دوستی داشتم تو انگلیس مقیم بود میگفت یه بار داشتم با زنم راجع به موضوعی بحث میکردم خانمم گفت همین، گفتم همین، میگفت ده روز بعد دیدم یه نامه آمده تقاضای طلاق از طرف زنمه آوردم نامه رو داخل گفتم تقاضای طلاق کردی برای چه گفت ده روز پیش یادته بهت گفتم همین، گفتی همین این جواب اون همینه، میخوام بگم تو یک کشوری مردم حقوق اجتماعی دارن راحت میتونن تصمیم بگیرن قانون تکلیف بچه ها رو روشن کرده. این یعنی اینکه هرکس نمیتونه کسی رو وادار به ادامه بده. و شما هم وادار نیستید که تن به هر زندگی بدید ولی زنجیر آینده فرزندانت ن و مسائل دیگه و پروسه خود طلاق آدم رو از خود وبا خود بودن لحطاتی رو برای خود بودن وا میداره ابن چه سخته من همین الان یه تاپیک نوشتم دوست دارم بخونید چون همه ما تو شرایط بدی هستیم ادامه

من سنم بیش از دوبرابر شما است درست زمان قبل انقلاب رو خاطرم هست ما اصلا به اندازه الان نمیدانستیم در عالم بیخبری بهمون خوش میگذشت چرا اسیر نادانی ها بودیم امروز مانند شما که نه ولی شماهم که خوب میدانید یه جور دیگه اسیر هستید ولی ا. ن دوره یه خوبی داشت اصلا چیزی نمیفهمیدم ولی بفهمی و رنج ببری خیلی سخته بازم میگم به حلقه مفقوده تو زندگی مردم هست که در زندگی شما رمز گشایی شده که ما ازش اطلاع نداریم اون تفکر همسر شما است که حالا خوذش چند تا مساله رو در پی داره فقط یه سوال آیا اون نطری که راجع به نوع زندگی عمتون بعنوان منگوله پای تابوت دادم آیا درست بود چون زندگی مردم هستش به کرات داشتیم دلتون خواست جواب بدین

خیلیشرایط سختی داشتید و دارید فقط اینو میتونم بگم دوستی داشتم تو انگلیس مقیم بود میگفت یه بار داشتم ...

بله با شما موافقم که قانون دست و پا گیر باعث میشه بین خواسته هامون اولویت بندی کنیم و برای هر تصمیم جوانب زیادی رو بسنجیم اما خب ما الان اینجا هستیم و شرایط الان اینه و قادر به تغییر این قوانین هم نیستیم زل زدن به درهای بسته باعث میشه درهای دیگه زندگی رو نبینیم