2777
2789
عنوان

یعنی!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 30 پست
اگه دقت کنی همه آدما بخ روان شناس احتیاج دارن هر چند وقت یکبار ولی تو ممملکت ما ملت به دهان و دندا ...

من واقعا نیاز به یکی دارم که ارومم کنه یکی که بتونم قشنگ باهاش حرف بزنم اونم راه حل بده بهم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
جدی میگی؟؟؟من برای استرس و دل نگرانی بیش از حدم میخوام برم مشاوره میترسم اگه کسی بفهمه فکر کنه تو زن ...

اولا کسی نمیفهمه دوما پیش یه روان شناس برو برای استرس . مشاور بیشتر حالت مشورت دادنو داره ولی خب برای استرسم هست . ولی روانشناس خیلی تخصصی تر مشکل حل میکنه . 

🖕hating me ,wont make you,any prettier

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میگی؟؟؟من برای استرس و دل نگرانی بیش از حدم میخوام برم مشاوره میترسم اگه کسی بفهمه فکر کنه تو زن ...

من واسه مشکلاتم با مادرم رفتم

جالبه بهت بگم اون مشکلم که حل شد هزاران مشکل دیگ هم رفع شد 

شکر خدا

اولا کسی نمیفهمه دوما پیش یه روان شناس برو برای استرس . مشاور بیشتر حالت مشورت دادنو داره ولی خب برا ...

بنظرت خوب میشم؟؟؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
من واسه مشکلاتم با مادرم رفتم جالبه بهت بگم اون مشکلم که حل شد هزاران مشکل دیگ هم رفع شد  شکر ...

ای وای خدا از دهنت بشنوه

والا شوهر من روانشناسه تقریبا هم خیلی مراجعه داره ولی پیش خودمون باشه خودش از همه بیشتر نیاز به درمان داره بعضی خصوصیاتش مثل ترس و فوبیاش واقعا اعصاب خورد کنه و خونسردی و بیخیالش که دیگه ناگفتنی میره رو اعصاب

اره چرا ک نه . حتما پیش روانشناس خوب برو ن هرکسی ‌ . و بیتشر ازین انجام دادن تمریناییه ک بهت میگه و ...

انشالله اثر داشته باشه تو زندگیم واقعا دارم اذیت میشم

والا شوهر من روانشناسه تقریبا هم خیلی مراجعه داره ولی پیش خودمون باشه خودش از همه بیشتر نیاز به درما ...

پس حواسم باشه نرم پیش شوهر تو 😂😂😂

منم گاهی توی زندگی مشترکم به بن بست میرسم خیلی دوست دارم یه نفر سومی باشه که بی طرف و فقط بخاطر کمک به زندگیم بهم بگه چیکار کنم یه نفر که بفهمه و بیشتر از من حالیش باشه نه ادمای عامی دور و اطرافم 

والا شوهر من روانشناسه تقریبا هم خیلی مراجعه داره ولی پیش خودمون باشه خودش از همه بیشتر نیاز به درما ...

یک اینکه همه روانشناسا ک اینطوری نیستن 

دو اینکه مهم تاثیریه ک یک روانشناس روی بیمارش میذاره و اصلا زندگی شخصیش روی تعداد مراجعش اثر نمیذاره باید همرو بدونیم ک ممکنه اشتباهاتی داشته باشن تو خودشون یا زندگیشون پس کنجکاوی نکنیم و به تاثیرش روی خودمون بها بدیم . 

و سه اینکه شما ک همسر یه اقای دکتر روانشناس هستین نباید اینو بگین و دید عام رو به جامعه روانشناسا بد کنین . 

و چهار اینکه هرادمی مشکلاتی داره فقط روانشناسا و درمانگرا بولد میشن 

ببخشید اگر طولانی شد 🙏

🖕hating me ,wont make you,any prettier

[QUOTE=60257621]انشالله اثر داشته باشه تو زندگیم واقعا دارم اذیت میشم[/QUOTE]

مطمئن باش میشه

فقط اینکه حتما اینو بدون انتظار خوب شدن توی یک  جلسه محال هست

حداقل ۴ جلسه یا بیش‌تر نیازه

هزینه بالاست! ولی اگه دکتر خوب انتخاب کنی ریشه ای مشکلت حل میسه

😀کارم داشتی درخواست دوستی دادی؟😀

من کی درخواست دادم!😐

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"