2777
2789
عنوان

نامزدم

285 بازدید | 7 پست

برام برای روز دختر هدیه نخرید ..حتی عیدی هم بهم نداده گفت بعدااا درصورتی ک من عیدیش رو براش تهیه کردم و بهش دادم

وقتی غیرمستقیم هم گفتم ناراحت شد☹️

با احترام درخواست دوستی هیچ کدام از اقایون پذیرفته نمیشود🔪🩸🎀

کاش مردا می دونستن مناسبت ها چقدر برامون مهمه و از اون مهم تر اینکه چقدر به یادمونن و برامون ارزش قائلن. آخه چند شاخه گل هم نمی تونن بخرن؟!! ما با چه موجوداتی طرفیم 💔

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش مردا می دونستن مناسبت ها چقدر برامون مهمه و از اون مهم تر اینکه چقدر به یادمونن و برامون ارزش قا ...

منم یکی از اولین جیزایی ک تو دیت اول بهش گفتم این بود ک مناسبتا برام خیلی مهمن یعنی عینااا گفتم بعد من کلی وقت گذاشتم برای انتخاب عیدیش با اینکه درامدی هم ندارم اما سعی کردم ی چیز خوب براش بگیرم تهش برگشت گفت من اینجور وسایل دوست ندارم اما خب ممنون 😶

ذوقی نداره برات .تو چرا کادو دادی وقتی اون کادو نداد اخه

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

والا ب ای هر مناسبتی نیاز به کادو نیستتبریک هم کافیهمردم یکی دو تا مناسبت رو با کادو برگزار میکننمثل ...

میدونم ولی ما هنوز ی سال نشده ک باهمیم اخه