2789
نه ولی به شدت ترسو همش می گه تو ساده ای قولت می زنن کلا دوست داره عمش تحت کنترلش باشم

از ی جهت بده از ی جهت خوب.

جامعه خیلی بد شده اگر منم پدر بودم در درجه اول مراقب دخترم بودم به شدت و در درجه دوم باید تفکر و مسیر درست رو به دخترم در جامعه یاد میدادم با این تفکر که تا کی می وام مراقبش باشم بلاخره باید زمانی برسه خودش تو جامعه مراقب خودش باشه_پس منطقی باهاش صحبت کن اگر بتونی خودتو بهش ثابت کنی که خیالش از تو راحت باشه کنار نیاد با این قضیه.

چند سالته؟

.

دقیقا اصلا رفتارشونو بد نمی دونن در غالب حمایت خیرتو می خوایم زندگیمو دارن نابود می کنن

دقیقا میفهمم!

دائم محدودیت

تحمیل عقاید

واقعا کاریش نمیشه کرد!

جز اینکه راه خوده و پیدا کنی و بری و دور شی(:

من خودم در تلاشم برای این موضوع !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ی جهت بده از ی جهت خوب.جامعه خیلی بد شده اگر منم پدر بودم در درجه اول مراقب دخترم بودم به شدت و د ...

من بیست یک سالمه من چند سال تو شهر غریب دانشجو ام ثابت شده بهشون ولی وقتی می رسم شهر خودمون عین نگهبان پیشمه و هر دو هم پدر هم مادر افراطی کنترل گرن حتی اشناهامونو واسطه کردم برم سرکار سرگرم شم ولی می گن تو دانشجوییی بری سرکار درس نمی تونی بخونی

من بیست یک سالمه من چند سال تو شهر غریب دانشجو ام ثابت شده بهشون ولی وقتی می رسم شهر خودمون عین نگهب ...

والا باز خوش به حالت تو درس و دانشگاهی تو شهر دیگه داری که بری و ازشون دور باشی😂

ما رو که این کنکور بیشتر تو منجلاب همه چی نگه داشته!

من جای تو بودم همونجا میموندم😂(البته فکر کنم دانشگاها بسته است فعل الحال!)

دقیقا میفهمم!دائم محدودیت تحمیل عقاید واقعا کاریش نمیشه کرد!جز اینکه راه خوده و پیدا کنی و بری و دور ...

همیشه روتین می زارم می رم اتاقم در نمی یام و.. ولی بریدم خستم از اینهمه محدودیت یعنی برم پشت سرمو هم نگاه نمیکنم

همیشه روتین می زارم می رم اتاقم در نمی یام و.. ولی بریدم خستم از اینهمه محدودیت یعنی برم پشت سرمو ه ...

منم🫠

واقعا خستم !

از دورم دوستا و رفقا ادم و میبینن فکر میکنن یه افسردم که دائم چپیده تو اتاق و برای هر بیرون رفتنیم یه بهانه داره که بپیچه نیاد!

نمیدونن دیگه برای یدونه کافه ساده رفتن از صغری تا کبری باید اجازه صادر کنن و تهشم از دماغت دربیارن !

خیلی رو مخه خیلی زیاد!

رسما گند خورده میشه تو جوونی و خوشحالی و استقال ادم!

والا باز خوش به حالت تو درس و دانشگاهی تو شهر دیگه داری که بری و ازشون دور باشی😂ما رو که این کنکور ...

زمان کنکور همش تو انباری می موندم چون فامیل هر شب به بهانه مهمون می اومدن خونمون و خانواده انتظار داشتم برم میزبانی شونو کنم و.. الان مجازیه کاش باز شه

نگرانت عزبزم مثل من که پسرم داره لزرگ میشه و روزبه روز بیشتر نگرانش میشم

واقعا چرا فکر میکنین به بهانه نگرانی و ترسای خودتون در جایگاه پدر مادر میتونین برای کاهش حس هاتون فرزنداتون توی پوستین محافظتیتون از جنس محدودیت هاتون زندانی کنین؟!

بعدم به خودتون حق بدین !

منم🫠واقعا خستم !از دورم دوستا و رفقا ادم و میبینن فکر میکنن یه افسردم که دائم چپیده تو اتاق و برای ...

من دوستی ندارم تمام دوستامو از دست دادم اگه مستقل شم دیگه حرفشونو گوش نمی دن اینو می دونن بنابراین به همه سپردن که کار و.. ندن تا ولشون نکنم😑

نگرانت عزبزم مثل من که پسرم داره لزرگ میشه و روزبه روز بیشتر نگرانش میشم

همه نگران بچشونن ولی محدودش نمی کنن اگه محدود کمید از یه جاییی به بعد خودش عمدا می ره سراغ کارایی که شما دوست ندارید

زمان کنکور همش تو انباری می موندم چون فامیل هر شب به بهانه مهمون می اومدن خونمون و خانواده انتظار دا ...

اوه این دیگه خیلی بد بوده!

نه من خودخواسته تو زمینه کنکور دارم نمیخونم🤣🗿

من دوستی ندارم تمام دوستامو از دست دادم اگه مستقل شم دیگه حرفشونو گوش نمی دن اینو می دونن بنابراین ب ...

دوست اگه دوست بود به خاطر شرایطتت ولت نمیکرد ناراحت اونا نباش بهترین ها تو مسیرت قرار میگیرن(:

بلاخره که چی؟!

میگذره و میری برا خودت اونطور که دوست داری زندگی میکنی !

فعلا محکومیم به صبر و ادامه .