راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام، امیدوارم حالت خوب باشه. به نظرم مهم ترین کار اینه که سعی کنی حال خودتو خوب نگه داری به هر طریقی که شده. حتی در اوج درس هم تفریحای کوچیک درحد یه پیاده روی و یه خوراکی خوشمزه خوردن رو فراموش نکنی، مشکلات روحیتو با روانشناس درمیون بذاری یا خودت براشون وقت بذاری و ریشه یابیشون کنی و راه حلشون رو در نظر بگیری و نذاری کلی مشکل اینجوری تو ذهنت تلنبار بشن. به نظرم خارج نشدن از چرخه ی زندگی عادی هم خیلی کمکه. دیدن دوستا، دیدن فامیلا، فیلم و سریال، هر کاری که اگه کنکور نداشتی انجام میدادی (به جز کارای خیلی انرژی بر مثلا برای خیلیا تو رابطه بودن واقعا انرژی زیادی میگیره) به نظرم نباید کامل حذف بشن، فقط یه مقدار کمتر شن که وقت و تمرکز بیشتری رو درس داشته باشی. امیدوارم همیشه موفق باشی و یه روزی برسه که با یادآوری روزای الانت لبخند بزنی🤗❤️