2821
2789
عنوان

پشت کنکور

885 بازدید | 23 پست

آدم نمی خواد پشت کنکور بشه فوقش تا یک سال میخواد بشه ولی وقتی آنقدر بدشانسی میاره افسردگی می گیره نوسخوار می گیره خوب چه کار کنه

. فقط مرگ کاشکی بمیرم از این دنیا راحت بشم آیننده ای ندارممممم

ارهه دقیقا کنکوری داریم درک می کنم یعنی یه سره باید از صبح تا شب درس بخونن

باز اون خوبه می خونه ذهنش ازاده من که هیچ نمی خونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دیگه چی بگم؟

اولین کنکوری که دادمو خراب کردم هیچیم نخونده بودمبراش

امسال سال اولی بود که پشت بودم بازم هیچی نخوندم

رشته ای هم که میخوام بیارم با یکسال خوندن نمیتونم چون پایم ضعیفه یعنی باید دوسال دیگه پشت کنکور باشم😂

سلام، امیدوارم حالت خوب باشه. به نظرم مهم ترین کار اینه که سعی کنی حال خودتو خوب نگه داری به هر طریقی که شده. حتی در اوج درس هم تفریحای کوچیک درحد یه پیاده روی و یه خوراکی خوشمزه خوردن رو فراموش نکنی، مشکلات روحیتو با روانشناس درمیون بذاری یا خودت براشون وقت بذاری و ریشه یابیشون کنی و راه حلشون رو در نظر بگیری و نذاری کلی مشکل اینجوری تو ذهنت تلنبار بشن. به نظرم خارج نشدن از چرخه ی زندگی عادی هم خیلی کمکه. دیدن دوستا، دیدن فامیلا، فیلم و سریال، هر کاری که اگه کنکور نداشتی انجام میدادی (به جز کارای خیلی انرژی بر مثلا برای خیلیا تو رابطه بودن واقعا انرژی زیادی میگیره) به نظرم نباید کامل حذف بشن، فقط یه مقدار کمتر شن که وقت و تمرکز بیشتری رو درس داشته باشی. امیدوارم همیشه موفق باشی و یه روزی برسه که با یادآوری روزای الانت لبخند بزنی🤗❤️

من دیگه چی بگم؟اولین کنکوری که دادمو خراب کردم هیچیم نخونده بودمبراشامسال سال اولی بود که پشت بودم ب ...

پایه ضعیف وایی نگو همین خیلی اذیت کننده کنکوری مون تیزهوشان نبوده کلا نا امیده سهمیه نداریم دندون میخواهد بیاره 😐😁

پایه ضعیف وایی نگو همین خیلی اذیت کننده کنکوری مون تیزهوشان نبوده کلا نا امیده سهمیه نداریم دندون می ...

خیلیا سهمیه ندارن ولی قبول میشن

واسش مشاور بگیرین اگه شرایطشو دارین.

خیلیا سهمیه ندارن ولی قبول میشنواسش مشاور بگیرین اگه شرایطشو دارین.

جدا از سهمیه فکر می کنیم اگر تیزهوشان یا نمونه بودش راحت تر قبول می شد الان یکم کار سخت تره مشاوره برنامه هاشون خیلی سنگینه بعد سرکار میره تازه

جدا از سهمیه فکر می کنیم اگر تیزهوشان یا نمونه بودش راحت تر قبول می شد الان یکم کار سخت تره مشاوره ب ...

من یکی از این دو مدرسه بودم

من عین ادم درس نخوندم از مهر درک میکنم شمارونمیدونم از الان بخونم پیراپزشکی مثل رادیولوژی میارم یا ...

اگر فامیل فوضول رو مخ نبود پشت کنکور بودن آنقدر عیب نبود

خود دیگه وقتی شما که اونجا بودی مجبوری پشت بمونی بچه که اینجا درس نخونده خیلی سخته تا قبول شه

خوب مشکل اینه دقیقا دو سال تو زندگیم دو سال و نیم انگار درجا زده ایست کرده انگار نه آزاد هیچ

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز