2777
2789
عنوان

چیکار کنم 😔😔

211 بازدید | 28 پست

سلام من ۱۵ سالمه عقدیم من خسته شدم از این زندگی کوفتی نمیخام زنده باشم😔من از دست نامزدم خسته شدم رفیق بازه بیکاره بخاطر رفیقش با من دعوا میکنه ارزو ب دلم مونده منم مث عقدیای دیگه باشم باهم خوب باشیم همش دعوا همش دعوا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با زور ب عقدش دراومدی؟

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

منتظر باش الان یه موج عظیم میان بهت گیرمیدن ک چرا سن پایین ازدواج کردی

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝