دختر_دریا۱۲ مدیر عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 239 عنوان دلتنگی | مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 83 پست وقتی دلتون خیلی خیلی دلتنگ و بیقرار ینفر میشهچیکار میکنید که آروم میشید؟؟قلبم بابت احساس سنگینی میکنهنمیتونم بهش پیام بدم یا زنگ بزنم چون خودش گفت تو زندگیم نباش 1405/01/30 | 13:52 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مر۳انا عضویت: 1401/02/19 تعداد پست: 179 اون مال اتفاق با شوک هست ولی گاهی مرور خوبه ولی گاهی نه نمیتونی بفهمی بعضی وقتا خودت مرور نکنی تو ذهنت مرور میشهدیوونت میکنه انسان... تنها موجود ناراضی زمین... تنها کمال طلب
لانیا3 عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 9750 وا یعنی چی؟چرا؟الکی گفتهتو این شرایط کجا میخواد بره و که چی بشه؟امون از بعضی آدم های ... خب چکار کنیم ۳۶۰ میلیون چک داره صاحب کارش کارش خوابیده جوابش کرده بخدا یه تار موم راضی نیس برهخودمم مدیر شرکت که توش کار میکردم پولمو نداده شکایت کردممیره سلیمانیه عراق برای کار😭😭 ما مردیم اینجام جهنمه....💔
dellsaaa عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 10589 بعضی وقتا باید به حرف دل کرد ولی از راهش و بدون شکست غرور دیگ نمیتونم ببخشمش
sisiliiiiii عضویت: 1405/01/30 تعداد پست: 134 چطوری جذب کنه من خودم سعی میکنم بیجهت اظهار نظر نکنم ولی خودم از یک متخصص راهنمایی و مشاوره و کمک گرفتم و واقعا تاثیر راهنمایی فوق العاده را دیدمیعنی به چیزی که میخواستم رسیدم ولی بهتره بگم رسیدیمآیدی اش را خواستی برات میفرستم و نوبت بگیره و ازش کمک بگیر
sisiliiiiii عضویت: 1405/01/30 تعداد پست: 134 خب چکار کنیم ۳۶۰ میلیون چک داره صاحب کارش کارش خوابیده جوابش کرده بخدا یه تار موم راضی نیس برهخودمم ... انشاال... خیلی زود درست میشه
anita136826 عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1767 مشاورما من میگفت حس تنفر مثل یک چاقو هست که توی قلبت نگه میداری و باید بکشید بیرون از قلبت و ببخشید ... بنظرم که باید فراموشش کنی و به زندگی حال برگردی بسپاریش به خدا اگر خودت نمیتونی حق کسی رو بزاری کف دستش
sisiliiiiii عضویت: 1405/01/30 تعداد پست: 134 تلفنی مشاوره و راهنمایی ات میکنه و کمکت میکنه کنار بیای یا درستش کنی بستگی به خودت دارد
لانیا3 عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 9750 انشاال... خیلی زود درست میشه مرسی میدونی چیه مشکل من خودممشهرمم از زادگاهمدورم و شهر شوهرم هستم یعنی جز شوهرم تو این شهر کسیو ندارم اما اگه شوهرم بره چجوری تنها شهر غریب....شاید بگی خب برو خونه پدرت شهر خودتت امانامادریم نمیذاره پامو بذارم اونجا ما مردیم اینجام جهنمه....💔
sisiliiiiii عضویت: 1405/01/30 تعداد پست: 134 مرسی میدونی چیه مشکل من خودممشهرمم از زادگاهمدورم و شهر شوهرم هستم یعنی جز شوهرم تو این شهر کسیو ندا ... وای چقدر پیچیدهبچه نداری؟چند ساله ازدواج کردی؟صبر و صبوری فقط
لانیا3 عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 9750 وای چقدر پیچیدهبچه نداری؟چند ساله ازدواج کردی؟صبر و صبوری فقط نه من دلم نیمود تو این اوضاع بچه دار بشمخیلی بی پولیم گناه دار بچه ما مردیم اینجام جهنمه....💔
sisiliiiiii عضویت: 1405/01/30 تعداد پست: 134 نه من دلم نیمود تو این اوضاع بچه دار بشمخیلی بی پولیم گناه دار بچه روزی بچه با خداستبه من بود قبل رفتنش میگفتم بگذار باردار بشم یه تو راهی باشه و اونم میاد و از لحاظ هایی خوب یا راحته ولی از طرفی به خصوص برای شرایط تو خیلی سخته
sisiliiiiii عضویت: 1405/01/30 تعداد پست: 134 چه وضع نتیجه واقعاآیدی اون متخصص را خواستی بگو برات میفرستم
لانیا3 عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 9750 روزی بچه با خداستبه من بود قبل رفتنش میگفتم بگذار باردار بشم یه تو راهی باشه و اونم میاد و از لحاظ ه ... نمیدونم عزیزم نمیتونم بخیال این حرفا باشم من یه دخترباسوادم و کاملا بع روزم نمیتونی به این حرفا روزی دست خداس... اینا خودمو بدبخت کنم این حرفا مال دهه ۵۰ بودنه من دهه هفتادی ما مردیم اینجام جهنمه....💔
لانیا3 عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 9750 روزی بچه با خداستبه من بود قبل رفتنش میگفتم بگذار باردار بشم یه تو راهی باشه و اونم میاد و از لحاظ ه ... اخه من تنهام تو این شهر ما مردیم اینجام جهنمه....💔
itspegah عضویت: 1405/01/18 تعداد پست: 77 تنها کاری که میتونی بکنی اینه که اجازه بدی زمان همه چی رو درست کنه و قلب و احساسات آدمی که در گرو شخص دیگه ای قبلا بوده رو فقط زمان میتونه ترمیم کنه🌱 |🦢🌱|