2789
عنوان

دلتنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 83 پست

یه زمانی یادش می افتادم اما بعدها وقتی رفتارشو دیدم دیگه بریدم امیدوارم به کسی که لایقش هست عین مادرشه برسه بفهمه زن بد کی هست البته اون که نمیفهمه برامم مهم نیست دیگه...یه زمانی انقدر که انتظار میکشی خسته میشی ول میکنی منم دیگه ول کردم دیگه حوصله ی انتظار ندارم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

جریانش خب چیه و چرا؟

به من باشه میگم ولش کن بی خیال فکرشان نکن

ولی خودم این مشکل را داشتم شاید پنج شش ماه طول بکشه ولی درست میشه ولی قبول دارم سخته

اگر هم خواستی خب بدستش بیار و بکشش سمت خودت و برش گردون ولی از راهش و درست و اصولی

اگر بدردت بخوره یکی هست که میتونه راهنماییت کنه ولی غرورت هم خورد نشه

البته یه متخصصه

یه زمانی یادش می افتادم اما بعدها وقتی رفتارشو دیدم دیگه بریدم امیدوارم به کسی که لایقش هست عین مادر ...

مشاورما من میگفت حس تنفر مثل یک چاقو هست که توی قلبت نگه میداری و باید بکشید بیرون از قلبت و ببخشید و جور دیگه ای نگاه کنی

هیچی فیلم و عکساشو نگاه میکنم یه کم بی قراری میکنم اشک میریزم بعد اگه اروم شدم که هیچی اگه نشدم زنگ می زنم حرم امام رضا کلی گلایه میکنم و اشک میریزم و گلایه اونم می کنمو .باز اگه بهتر نشدم میرم تو وبلاگم یه عالمه می نویسم تا خلاص شه دلم بعدم نماز و قران یا گاها میرم بیرون ورزش یا میرم توی جمع تا بتونم اون لحظه بهش فکر نکنم

مراقب اون دورانی باشید که چهره آدم شبیه میوه کاله . هورمون ها به هم ریخته . عشق و عاشقی میاد سراغ آدم . عقل و منطق کمرنگ میشه . کودک درون رو فراموش میکنیم . غم و حسرت میاد سراغمون و عاشق یه آدم معمولی میشیم که اگر نمیدیدیمش و چند سال بعد برای اولین بار میدیدیمش اصلا آدم حسابش نمیکردیم . در زمان و مکان نامناسب یه آدم معمولی رو میبینیم و عاشقش میشیم .

مرد گوه خورد وقتی میدونه بی عرضه اس میاد یه دختر رو الاف و وابسته میکنه

عزیزم تعداد نرها بیشتر از مردهاس متاسفانه....گوهو ک خوردن ولی دخترامونم رو میدن بهشون

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

شاید عجیب باشه ولی میشینم دعا میکنم خوابشو ببینمولی اون نمیدونست من دوسش دارم و مهاجرت کرد منم همینج ...

اه اه این حالت دیگه خراب و بیجاست

ببخشیدا ولی این واقعا افتضاحه و مسخره

واقعا اینا دوست ندارم