2777
2789
عنوان

بچه 🤨😐

1972 بازدید | 48 پست

خانوما من و همسرم هر دو ٢٩ سالمونه. ماهي حدود ١٣٠ تومن درامدمونه ( تهران زندگي نميكنيم)ولي چون خونه و ماشينمونو ارتقا داديم فعلا كل درامدمون ميره پاي قسط و وام

الان از يه طرف بخاطر سن خودم ميخوام بچه بيارم از ي طرف بخاطر شرايط مالي فعلي مون دو دلم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختررر شرایطتون عالیه

عاشق موزیک، حیوانات، طبیعت، گردش و بچه ها هستم🥹💁🏻♀️💕، متعهد هستم به نامت تا ابد M♥️ خدایا ممنونم که کنارمی، ازت میخام منو به خواسته هام برسونی🙇🏻♀️♥️ برام دعا کنید منم یروز بیام تیکر بارداری و خبر حاملگیم اینجا بزارم 🥹ممنون

الان اقدام کنی معلوم نیست همین ماه حامله شی یا ن.

شاید ی سال دیگ حامله نشدی!

ی سال دیگه هم حامله شی باز ۹ ماه بارداری داری.

ینی تا ۲ سال دیگ وضع مالیتون بهتد نمیشه؟

کلا بچه آوردن اینجا حماقته هر دلیل منطقی ای هم بخواید براش بیارید تهش بر میگرده به غریزه تولید مثل و ...

گل گفتی دمت گرم

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

بچه دوست داری اقدام کن و بیار دوست نداری یابرات فرقی نداره بنداز عقب

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️