2777
2789
عنوان

همسر خوب

335 بازدید | 2 پست

از نظر شما یه مرد با چه ویژگیهای رفتاری و اخلاقی میتونه بعد از ازدواج بعنوان یه همسر خوب توی زندگی شناخته بشه؟ خب همیشه خانومها بعد ازدواج انتظاراتی دارن که از نظر اونها مشکلات اساسی زندگیشون هست. اینجا میتونه یه تاپیک آموزشی باشه.. بنظرم استفاده درست همینه که آدم بتونه از تجربیات دیگران استفاده کنه و اگه مشکلی در خودش هست اصلاحش کنه .. ما توی جامعه ای زندگی میکنیم که بدلایلی که همه میدونیم تفاوتهای مرد و زن و دیدگاهشون به زندگی بشدت متفاوته و همین باعث مشکلات زیادی بعد از ازدواج میشه .. لطفا خانومهایی که زندگی مشترک رو تجربه کردن نظراتشونو به اشتراک بزارن

ممنون از همگی

اگه یه مرد با روش های مختلف، هر روز خانومشو از عشقش مطمئن کنه، کل راهو رفته...

به تاریخ ۱۴۰۵/۱/۲۴، خدایا خودت هرچه زودتر منو به عشقم برسون، خدایا تو شاهدی که از بچگی هیچکس رو جز تو نداشتم، تنها دار و ندار و امید زندگی من تو بودی، تو شب های بی کسی، تو روزایی که از شدت فشارها جون میدادم، دست من و تو یک لحظه از هم جدا نشد، خدایا هرچی که ازت خواستم رو بهم دادی هیچ وقت نا امیدم نکردی، این بار هم بزرگترین آرزوی زندگیم رو بده، زودتر با عشقم عقد کنم بیام تو امضام تاریخ عقدم رو اضافه کنم، خدای من، همینجا به همه میگم مطمئن باشین خدا حاجت منو میده چون به خودش توکل کردم و امید کامل دارم، یه وقت جلوی مردم خجالت زده م نکنیا خدا جونم، نذاری حسرت به دل بمونم 🥺 خدایا، معبود من، سپردم به خودت و دیگه مطمئنم که جور میشه، رزق ازدواج منو برسون ای خدای رزاق ❤️💫

خانوما بیشتر از هرچیز نیاز به امنیت عاطفی دارن

به تاریخ ۱۴۰۵/۱/۲۴، خدایا خودت هرچه زودتر منو به عشقم برسون، خدایا تو شاهدی که از بچگی هیچکس رو جز تو نداشتم، تنها دار و ندار و امید زندگی من تو بودی، تو شب های بی کسی، تو روزایی که از شدت فشارها جون میدادم، دست من و تو یک لحظه از هم جدا نشد، خدایا هرچی که ازت خواستم رو بهم دادی هیچ وقت نا امیدم نکردی، این بار هم بزرگترین آرزوی زندگیم رو بده، زودتر با عشقم عقد کنم بیام تو امضام تاریخ عقدم رو اضافه کنم، خدای من، همینجا به همه میگم مطمئن باشین خدا حاجت منو میده چون به خودش توکل کردم و امید کامل دارم، یه وقت جلوی مردم خجالت زده م نکنیا خدا جونم، نذاری حسرت به دل بمونم 🥺 خدایا، معبود من، سپردم به خودت و دیگه مطمئنم که جور میشه، رزق ازدواج منو برسون ای خدای رزاق ❤️💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز