2777
2789
عنوان

رشته سینما

194 بازدید | 1 پست

سلام

حقیقتا یه سری سؤال داشتم از کسایی که به سینما علاقه داشتن و رشته ی تحصیلی شون توی دانشگاه بوده.

من خودم از سن کم علاقه ی خیلی زیادی به نوشتن داشتم و واقعا متن هایی که مینوشتم فراتر از سن و سالم بود.

به طور جدی این استعداد رو توی خودم میبینم و از همون اول با من همراه بوده این قضیه به طوری که دور و اطرافیانم خیلی بهم میگفتن که ادامه بده و اینا..

حقیقتا میخواستم زیر شاخه ی کارگردانی رو انتخاب کنم

اما بهرحال نمیتونم منکر استعدادم توی نوشتن بشم.

خیلی دوس دارم کتاب بنویسم حتی به تازگی توی یکی از این موسسات مخصوص هم ثبت نام کردم و قرار بود نوشته هام رو بخونن تا شاید منو بفرستن به سطح پیشرفته جای مبتدی، ولی متاسفانه خورد به این اتفاقات اخیر و فعلا کنسل شد.

خیلی سعی کردم از فکرش بیرون بیام

چون بهرحال همیشه میگن سینما چیزیه که نیاز به پول و پارتی داره و اگه کسیو نداشته باشی که راه رو بهت نشون بده، قضیه برات خیلی سخت میشه. متاسفانه آشنایی هم ندارم که توی این رشته تحصیل کرده باشه.

یه دختر کاملا معمولی ام توی یه خانواده ی معمولی با وضعیت مالی معمولی

همیشه ام توی مدارس دولتی درس خوندم و نمره هام بالا بوده(در حد معدل بالای ۱۹.۵۰)

تنها دلیل درس خوندنمم رسیدن به رویاییه که دارم و واقعا دوست دارم که واسش بجنگم چون فقط یه بار به من فرصت زندگی داده شده.

میخواستم بدونم اگر کسی اینجا هست که سینما خونده باشه، میتونه بهم کمک کنه؟ واقعا نیاز دارم

میخوام بدونم چه دانشگاهی بوده؟ با چه رتبه کنکوری؟ الان به چه کاری مشغوله و رشته ی تحصیلی هنرستان/دبیرستانش چی بوده؟

سلام عزیزم ببین من ارشد کارگردانی سینما دارم میخونم رشته سینما توی کنکور هنر پر متقاضی ترین رشته هست کلا چهار تا گرایش داره فیلمنامه فیلمبرداری تدوین و کارگردانی البته کارگردانی روحیه در حرفی پرو بودن زرنگ باید باشی چون پشتکار میخواد پول و پارتی اصولاً به رشته بازیگری ربط داره کارگردانی رشته مستقلی و تو به عنوان یه آدم مستقل اگر تهیه کننده پیدا کنی میتونی فیلم بسازی و جشنواره بری اولا نوشتن دلیل بر انتخاب کارگردانی نمیشه باید تمام علایقت رو بسنجی ممکن بعداً پشیمون بشی اگر نوشتن علاقه داری نیازی به این نیست حتما دانشگاه ادامه بدی جانم میتونی نویسنده بشی یا بری فیلمنامه نویسی که فیلمنامه نویسی با نویسندگی فرق داره چون یک اصول و نوشتار ثابت داره