2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اول برو پیش روانشناس

بعد اگ لازم دید.. درکنارش دارودرمانی روهم شروع میکنی.

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. . نرهای سایت درخواست دوستی یا صحبت نامتعارف ببینم؛ اکانت تون رو میدم نی نی یار تعلیق کنه❌.

بذو باشگاه حالت خوب میشه

فکر کنم هیچ تصوری از افسردگی ندارید 😂

من به عنوان یه افسرده بعضی وقتا حتی انگیزه غذا خوردن و حموم رفتن هم ندارم چه برسه به توانایی باشگاه رفتن

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند میلیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن من سسخل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم 😌 اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم آوردی از سر ناچاری به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه بیشعور به تمام معنایی 🫶

فکر کنم هیچ تصوری از افسردگی ندارید 😂من به عنوان یه افسرده بعضی وقتا حتی انگیزه غذا خوردن و حموم رف ...

خب افسردگی کاملا تو این شرایط طبیعیه. دلیل منطقی ای برای افسرده نبودن وجود نداره. حداقل های زندگی عادی داشتن وجود نداره

خب افسردگی کاملا تو این شرایط طبیعیه. دلیل منطقی ای برای افسرده نبودن وجود نداره. حداقل های زندگی عا ...

من چند ساله دارم فقط الان تشدید شده

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند میلیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن من سسخل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم 😌 اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم آوردی از سر ناچاری به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه بیشعور به تمام معنایی 🫶

منم همینطور بودم، فراز و فرود دارم البته، فصل سرما حالم بهتر و با شروع فصل گرما میاد سراغم، باید برای زندگی انگیزه ایجاد کرد

کارایی که علاقه دارید رو انجام بدید، معاشرت با دوستان خانواده موثره و ورزش و باشگاه.

من با اینا تونستم کنترل کنم

با نام الله...تحفه درویش برگ سبز...به جهانی ندهم عالم درویشی را... که جهان ،غمکده ای در نظر درویش است...