2777
2789
عنوان

چال لپ خوشگللل😍😍😍

285 بازدید | 13 پست

بچه ها چال لپ هیدن هرکسی زده بیاد اینجااااا ۶ روزه دو طرفمو زدم بعد اینهمه درررد الان سفتتت شده جای چالا و انگار اصن معلوم نیس سفت ک شده ...اتگاااار ن انگار چال زدم سفتیش بره چال مشخص میشه؟؟؟بیاین دلداری بدین☹️☹️☹️☹️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چال لپ مصنوعی به چه دردی میخوره؟😂

ریپلای زن==>🐂🐂🐂....................پس پلیز 🐂 نباش و بنده رو ریپلای نکن.مریضی چیزی هستی آفتاب نزده میشینی دم در نینی سایت تا ملتو ریپ بزنی بیسواد؟😏

وقتی چال بیفته بخندی مصنوعیش با طبیعیش مووو نمیزنه من خودم داشتم دوطرفم ولی خیلی گود نبود دوس داشتم ...

اتفاقا کاملا مشخصه چیز خدادادی و مصنوعی.و اینکه ماهیچه ی صورت تخریب میشه و تو پیری اون قسمت از صورت خط میفته

ریپلای زن==>🐂🐂🐂....................پس پلیز 🐂 نباش و بنده رو ریپلای نکن.مریضی چیزی هستی آفتاب نزده میشینی دم در نینی سایت تا ملتو ریپ بزنی بیسواد؟😏

اتفاقا کاملا مشخصه چیز خدادادی و مصنوعی.و اینکه ماهیچه ی صورت تخریب میشه و تو پیری اون قسمت از صورت ...

ن اخه دیدم ک میگم تحربشو داشتم بعدشم آدم ی چیزایی رو دوس داره داشته باشه و انجام میده لذت داره و تو جوونی لذتشو میبره پیری ک اسمش روشه پیریه و هزار جای دیگه چروک میشه ..

ن اخه دیدم ک میگم تحربشو داشتم بعدشم آدم ی چیزایی رو دوس داره داشته باشه و انجام میده لذت داره و تو ...

عزیزم قبول.ولی منظورم از پیری ۷۰سالگی نبود.بعد ۳۵ سالگی پوست و عضلات اون قوام قبل رو ندارن.و کم کم اون قسمت از صورت که چال انداخته شده شروه میکنه به تحلیل و خط افتادن.چرا باید آدم عضله ی سالم صورتش رو بزنه ناقص کنه فقط بخاطر اینکه یه چیزیو دوست داره؟!

در کل هر کس نظری داره.نظر من به عنوان یه زن بالغ و به کادر درمان اینه.