2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

506 بازدید | 12 پست

سلام ممنون از اینکه راهنمایی میکنید

نظر من در مورد ازدواج این بود که

اول چند جلسه زیر نظر خانواده ها آشنا بشیم بعد بریم مشاوره و بعد حدوداً سه ماه نامزد باشیم

ولی در واقعیت اینجوری پیش نرفته

یک جلسه آشنایی که بیشتر من سوال کننده بودم و طرف مقابل هیچ سوالی نپرسید

مشاوره که خانواده خودم به شدت مخالفت میکنند و بحث هزینه مشاوره زیاد هست رو میکشن وسط واقعا زیاده؟چقدر طول میکشه؟

و الان چون طرف آشنا هست و به طبق تحقیقات آدم خوبی بوده ولی آدم نمیتونه به تعریف بقیه اعتماد کنه نمیخوان بذارن یه آشناییتی صورت بگیره قبل عقد چجوری قانعشون کنم ؟

خود آقای خواستگار به دلم نشسته ولی اینکه تلاشی از طرفش برای ارتباط و شناخت بیشتر صورت نمی گیره علتش چیه؟ نمیخواد ؟ خب چرا اومد

شاید به اجبار مادرش اومده خواستگاری

و خودش قصدش رو نداشته

اگر اینطوری باشه بدبخت میشی باهاش ازدواج نکن

ولی سعی کن حتما حتما مشاوره برید هر طور که شده

کاربرهای محترم . لطفا بخاطر اسم کاربریم به من درخواست ندید،ممنون میشم ازتون🙏 کلا درخواست ندید چون حرف خاصی باکسی ندارم.متاهل هستم💫❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازدواج سنتی یعنی اینکه دو نفر از طریق یک معرف آشنا میشن. ازدواج مدرن یعنی دو نفر خودشون همدیگه رو پیدا میکنن.

چون آشنایی سنتی هست دلیل نمیشه از روز اول عقد کنید!

حداقل باید یه مدت دوست بشید ، مشاوره برید، یک سال بعدش تازه نامزد کنید دوسال بعدش عقد کنید

درست نمیشه غصه بخور

شاید به اجبار مادرش اومده خواستگاریو خودش قصدش رو نداشتهاگر اینطوری باشه بدبخت میشی باهاش ازدواج نکن ...

خب قبلاً هم یعنی یکسال پیش و چند دفعه قبل تر صحبتش بود که بیان خواستگاری حالا خودم و خونواده ام به خاطر اینکه درس میخوندم رد کردن

به این پیشرفتی که این سری کرده نرسید

خب قبلاً هم یعنی یکسال پیش و چند دفعه قبل تر صحبتش بود که بیان خواستگاری حالا خودم و خونواده ام به ...

آهان، سعی کن خوب درموردش خوب تحقیق کنید

سرکارش. دوستانش.اقوامش

همه و همه

حرف ی عمر زندگیه

کاربرهای محترم . لطفا بخاطر اسم کاربریم به من درخواست ندید،ممنون میشم ازتون🙏 کلا درخواست ندید چون حرف خاصی باکسی ندارم.متاهل هستم💫❤️

بنظرم حتما زیاد و خیلی دقیق تحقیق کنید

هم اینکه مشاوره رو حتما برید

هزینش هرچقدر هم که باشه به کمکی که میکنه میارزه، من خودم قبل عقد 10 جلسه ی 2 ساعته رفتیم مشاوره و خیییلی زیاد کمک کرد،

(همین دیروز زنعمو من پیش یه مشاور خانواده خوب رفت 45 دقیقه 850 بود) ،

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،، ولی با منت و خواری پی شبنم نمیگردم

عزیزم من تجربه خودمو میگم

یه خواستگار داشتم که از نظر خانواده و تحقیقات خیلی آدم خوبی بود

وقتی اومدن خواستگاری به قول شما من فقط سوال کننده بودم و ایشون هم یه جوری جواب میداد که اصن بحث ادامه دار نمیشد

خیلی به خانواده اصرار کردم حداقل ی مدت کوتاه در حد پیام و زنگ در ارتباط باشیم بعدا نظرمون و بگیم

بابام یه شدت مخالفت کرد که شهر کوچیکه بده زشته

من با ۲ بار دیدن در حد خواستگاری صیغه شدم اما بعد ک خانواده هم رفتار های ایشون رو دیدن خودشون بهم زدن

و پدرمپشیمون شد واقعا (به جز چیزایی که من ازش دیدم و به کسی نگفتم)

اصلا این طوری قبول نکن

شوهر من اینقدر بیرون خوب بود، رفتارش توی جامعه خوب بود همیشه لبخند به لبش بود

اما پاش که به خونه میرسید یه ادم دیگه میشد

اشنا هم بود، برادرزن عموم بود

تا مشاوره نرفتی قبول نکن، بعدم مشاوره هزینه ش با پسره

برادر من رفت مشاوره، هزینه ش داد

زندگی متاهلی فرق داره با زندگی اجتماعی و زندگی در خونه پدر

اقایان گرامی درخواست ندید

برخورداری قبلی هم زیاد تو جمع صحبت نکردآخه این تمایل باید از طرف مقابل باشه که بیا به یه شناخت حداقل ...

ببین عزیزم ربطی نداره

ما هم توی جمع زیاد صحبت نمیکنیم ولی وقتی بحث این چیزا میشه

میتونه وقتی تنها دارید صحبت میکنید بگید من نظرم اینه یه مدت بیشتر با هم آشنا بشیم بیرون بریم ، تلفنی و چت صحبت کنیم

نظر شما چیه؟

عزیزم من خودم یکی از اشنا ها رفته بود خاستگاری یه خانومی و خانم بیشتر سوال میپرسیدن با اینکه پسره نظرش مثبت بود

شاید خواستن ببینن شما چه معیاری دارید و ....

سوال نپرسیدنش دلیل بر نخواستنش نیست

شما به خانواده اتون بگید باید بیشتر صحبت کنید و اجازه بگیرید یه چند وقت از طریق تماس و پیام بیشتر اشنا بشید

بنظرم با توجه به حساسیت خانواده ها ایجوری بهتره

یا وقتی به شناخت نسبی رسیدید در حضور بعضی از افراد خانواده جایی قرار بذارید برای شناخت💖💖