2821
2789
عنوان

قدتون چنده

265 بازدید | 11 پست

دوستان قد و وزن تون چقدره ؟

من اردیبهشت میرم تو ۱۸ سالگی

قدم ۱۵۸ وزن هم ۵۶ یا ۵۷ ( دقیق نمیدونم )

امکان رشد هست ؟

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم قدیم ولی ۱۰کیلو کمترم):

صورتت پره؟

ورزش قد رو دانلود کن انجام بده مرتب height increase workout از مایکت

کششی هم انجام بده از همون برنامه ها split و... یکدومو بردار انجام بده

ضرری که نداره خیلی هم بلند نشی حداقل عضلاتت قوی و منعطف ترن و قوز نمیکنی

اینجا ینفر بود میگفت میشناسه با ورزش شدید دو سال مداوم بعد از ۲۰سالگی ۸سانت بلند شده یه ساعت بارفیکس و ۷۰۰ تا یا ۱۰۰۰تا اینا طناب و یه ساعت پیاده روی و اون برنامه افزایش قد که برات نوشتم .... خیلی وقت پیش دیده بودم کاش کاربریشو داشتم

لایک نکنید❤

هم قدیم ولی ۱۰کیلو کمترم):صورتت پره؟ ورزش قد رو دانلود کن انجام بده مرتب height increase workout ا ...

مرسی عزیزم

بنظرت رشد میکنه قدم ؟

ببین صورتم گرد و پره

اما اندامی چاق نیستم و لاغر نشون داده میشه بدنم

یعنی کلا وزنم به فرم بدنم نمیخوره

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

مرسی عزیزم بنظرت رشد میکنه قدم ؟ ببین صورتم گرد و پره اما اندامی چاق نیستم و لاغر نشون داده میشه بدن ...

وای خوشبحالت چه خوب وزنت خیلی خوبه میدونم چی میگی خودمم استخونم میخوام به وزن شما برسم نرمال شم تازه🥲

من نیم دهه ازت بزرگترم میگن تا ۲۵سالگی جا داره رشد کنی منم خودم امتحان میکنم ولی شانست اگه از الان شروع کنی جدی و مستمر خیلی بیشتره حتما انجام بده امیدوارم که بلند تر شی

بنظرم اصن ازین بابت نگران یا ناراحت نباش فقط ورزش کن طوریکه انگار همین الان قد ایده آلتو داری

طب سوزنی هم اگر تهرانی یا جای خوبی میشناسی خوبه انجام بدی

بنظرم اگه خیلی هم نشه حداقل ۲ ۳ سانتو بلند میشی که بازم خیلی خوبه

لایک نکنید❤

وای خوشبحالت چه خوب وزنت خیلی خوبه میدونم چی میگی خودمم استخونم میخوام به وزن شما برسم نرمال شم تازه ...

مرسی عزیز دلمم

عزیزم من فیتنس میرفتم ۳ سال الان چند ماهه بخاطر کنکور نتونستم برم

واقعا بدنسازی خیلی موثره

پیشنهاد میکنم حتما بری و زیر نظر دکتر تغذیه باشی

اگر باشگاه همراه با برنامه غذایی داشته باشی قول میدم که وزن اضاف کنی

من ۶ کیلو تو یه سال اضافه کردم

تازه نمیخواستمم وزنم اضافه بشه

وای خوشبحالت چه خوب وزنت خیلی خوبه میدونم چی میگی خودمم استخونم میخوام به وزن شما برسم نرمال شم تازه ...

واقعا ازت ممنونم عزیزم

خیلی لطف کردی

نمیدونم با ورزش ایرال یوگا آشنایی داری یا نه

میخوام برم این ورزش

کلا برام جذابه

خیلی بدن رو منعطف میکنه

اما نمیدونم روی فرم بدن هم تاثیر داره یا نه

زینک پلاس و ویتامین دی هم بخور شبا هم ۱۱ خواب باش

۱۱ هر کاری میکنم خوابم نمیبره

ولی ۱۲ خوابم دیگه

ویتامینه کلا هر شب میخورم

واقعا ازت ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی نمیدونم با ورزش ایرال یوگا آشنایی داری یا نه میخوام برم این ور ...

بله ورزش جذابیت واقعا منم دوست دارم اتفاقا یکی از اقوام این ورزشو انجام میداد از دو سال پیش اینا

فرم بدنش که عالیه کلا از قبل هم خوب بود ولی تاجاییکه یادمه طوریکه خودش میگفت فرم باسن و پاهاش قشنگتر شده بود

لایک نکنید❤

2824
2823
2791
2779
2792