بچه ها من میخوام خانواده شوهرمو بگم برای افطاری حالا اینا زیاد اهل برنج نیستن منم غذای نونی اصلا بلد نیستم. نمیدونم چی بپزم چی کار کنم. همیشه استرس مهمونی دادن بهشون رو دارم
کلا استرسم همیشه چی بپزمه
نمیخوامم خیلی گرون برام تموم بشه.
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن ما برنج فقط سحری. ولی فکرشو میکنم چجوری برنج ب اون سنگینی رو افطار میخورین. شاید چون ندیدم برام ...
خانواده شوهرمنم همینجورن. منم اونا رو درک نمیکنم اصلا😐😐😃😃😃
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نمیدونم الان قیمت یه زبون چنده با قارچ فراوون و سیب زمینی سرخ کرده فکر نکنم ۵۰ بیشتر بشه ...
چرا بابا زبون گرونه خیلی. حالا باید بازم بپرسم