2777
2789
عنوان

رنگ پوست

616 بازدید | 16 پست

پوست چه رنگی؟

تعداد رای : 7
نظرسنجی
اگه سفید چرا؟
6
85%
اگه سبزه چرا؟
1
14%
من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گندمی دوست دارم. البته برنزه رو بیشتر دوست دارم

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من سبزم ولى شماها انسان باشيد خشگليد در حالى من بى ريختن😄😄😕😕

مگه سبزه بی ریخته؟نمکی تروتودل بروتره که

من خیلی درسها توزندگیم تجربه کردم خیلی زیاد  اکثرا تلخ بودن  ولی خدای مهربونم هیچ وقت تنهام نذاشته همیشه هواموداشته  عشق اولم خداست یارویاورمه،عشق بعدیم مادرمه منوبه دنیااورد تاباعشق سومم اشناشم همسرمممم  وعشق اخرم دخترمه این عشق روخداجونم هیچ وقت فراموش نمیکنم وازامانتت خوب مراقبت میکنم حالا یه صلوات برادخترم میفرستی 

من خودم سبزه هستم رنگ پوستم رو دوست دارم

ولی احساس میکنم پوست سفید عیبهای صورت رو میپوشونه

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖

من خیلی سفیدم 

خواهرم میگه مثل نور مهتابی هستی 

بديش این هست که همیشه باید حداقل یه رژ داشته باشی وگرنه عین مریض ها میشی

خواهرم سفید هست پوستش یه جوری انگار صورتی هست 

خیلی خوبه خواهرم

من خودم سبزه هستم رنگ پوستم رو دوست دارم ولی احساس میکنم پوست سفید عیبهای صورت رو میپوشونه

باهات موافقم،نمیدونم چراتو ایران هرریختی باشی باش ولی اگه سفیدباشی میشی بورخوشگله،ولی سبزه که من بیشتربه دلم میشینه هرچقدم زیباباشه میگن بدنیست سبزه نمکیه

من خودم با حجابم مهتابی پوستم ،یه ذره روشن تر میشم با روسری های جیغ خیلی ناز میشه 

مگه بقیه مردم سر باز و بدون روسری میچرخن توخیابون؟همه یچی رو سرمونه😑

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
نميدونم زن به پسر سبزه ميدن البته دختر سبزه خوشگله دختر خالم سبزس منتهى من خوشم نمياد اصن به من ز ...

منظورتونفهمیدم شما خانومی یااقا