2789
عنوان

سردی در عقد

444 بازدید | 11 پست

سلام من یک ساله توی عقدم من همیشه دوست داشتم شوهرم نمازخون باشه قبل از ازدواج گفت من نمازخون میشم منم باور کردم الان که یک سال گذشته هم به خاطر نمازنخوندش هم به خاطر مسائل مالی ازش دلسرد شدم تنها مورد خوبی که داره اخلاق خوبشه امکان مشاوره رفتن هم دارم لطفا راهنماییم کنید

بابا نماز اونا چکار داری اخه

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه نماز نخوندنش که ضرری برات نداره عزیزم

بعدش میتونید باهاش صحبت کنید حداقل قضای نمازاشو بخونه و ۱۰ دقیقه در روز رو به این کار اختصاص بده

ولی حالا که اخلاقش خوبه سر این مسئله اصلا روابطتون رو بهم نزنید

این طرز فکر که هر کی نماز نخونه از خدا دوره و زندگیش بی برکت میشه رو بریز دور

خدا ارحم الراحمینه تو چه میدونی شاید همسرت عاقبت به خیر تر از تو شد. به رضای خدا فکر کن که خدا سازگاری و بخشش این موضوع رو بیشتر میپسنده تا اینکه بخوای طلاق بگیری

اگه پول نداشت خونه اجاره کنه زودتر بری سر زندگیت چرا عقد کردی اصن

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱۲۰ خرداد ۴۰۵ بابا اومد آنومالی صدای قلبتو گوش داد،ذوقو تو چشماش میدیدم،امیدوارم مامان بابای خوبی برات باشیم دختر قشنگم🥰

این طرز فکر که هر کی نماز نخونه از خدا دوره و زندگیش بی برکت میشه رو بریز دور خدا ارحم الراحمینه تو ...

اره میتونم بگم ایمانش از من که نماز میخوانم بیشتره اما اینکه سرقولش نموند اذیتم میکنه و اینکه خب دوست داشتم شوهرم مثل خودم باشه

اگه پول نداشت خونه اجاره کنه زودتر بری سر زندگیت چرا عقد کردی اصن

مشکلم الان سر خونه زندگی رفتنم نیست اون داره درست میشه از نظر مالی منظورم اینه که اونقدر پول نداره که برام زیاد خرج کنه یا مسافرت ببره

مشکل مالی نمیدونم در چه حد هست ولی با نماز خوندن یا نخوندن شوهرت نباید کار داشته باشی! هر کسی را تو ...

دست خودم نیست همش با خودم میگم به من چه اما دلم صاف نمیشه باهاش در این مورد