2789
عنوان

مادرشوهر

546 بازدید | 16 پست

مادرشوهرم راه میره پیش ما از دخترش تعریف میکنه جدیدا اینجوری شده اوایل که عقد کرده بودیم اینجوری بود و ول کرده بود تا الان که دیشب رفته بودیم خونه خواهر شوهرم از همون لحظه اول که گفت: وااای چقد پسته تو آجیلت هست ،. وای جایین چقققدر خوش عطره دقیقا توش چی ریختی؟ ،. وااای تو چقد کلاس داری ، وای شکلاتت چقد خوشمزست ، خورشتت خوشمزه شده، وای برنجت عجب ته دیگی داده !!!!!

هی تعریف های افراطی پشت تعریف !

انگار میخواست رو اعصاب من بره جالبه من و جاریم همه از سالیقه مون تعریف میکنن جز مادرشوهر ! میاد خونمون بعد سام یه تشکر ساده میکنه و تمام ! یک کلمه تعریف از دهنش در نمیاد حالا خودش یه کار مسخره و ساده میکنه به روی آدم نیاره میگه عه از فلان چیزم تعریف نکردی ! ندیدی؟

یه آدم بیخودیه که نگو

عصبیم کرده

به نظرتون باید باهاش چطور برخورد کنم؟؟؟؟؟

شما چنین اتفاقی براتون افتاده تاحالا؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم اصلا اهمیت نده هرچقدر حساسیت نشون بدی بیشتر اذیتت میکنه وقتی اون داره از دخترش تعریف میکنه توهم هندونه بزار زیر بغلش تعریف کن بزار بفهمه این موضوع برات مهم نیس

بنظرم اصلا اهمیت نده هرچقدر حساسیت نشون بدی بیشتر اذیتت میکنه وقتی اون داره از دخترش تعریف میکنه توه ...

دقیقا. . هییی چپ و راست تعریفای الکی

گفت وای تو چقد با کلاسی! آخه بنده خدا دخترش اصلا آدم با کلاسی نیست

اما واقعا آدم خوبی هست اما با کلاااس مگنیست بی چاره

حالا این هی تعریف الکی

شما با مادرشوهرت مشکل داری من باجاری عفریتم فقط همینو بگم ک یبار بدجوری باهاش درگیرشدم جوری همو زدی ...

وااایی خدای من

ببخشد واکنش خانواده شوهرت و شوهراتون چی بود؟؟

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
وامگه دعواهم خنده داره خوبه ک گیر چنین عفریته هایی نیوفتادی ک اینجوری برام بخندی البته ببخشید استار ...

من گیرشون افتادم ولی قطع رابطه کردم حتی ارزش ندارن فوش بهشون بدم ولی ازت خوشم اومد کاش میتونستم کتکشون بزنم دلم آروم بشه

❤️ تو را ای کهن بوم و بر دوست دارم❤️

شما با مادرشوهرت مشکل داری من باجاری عفریتم فقط همینو بگم ک یبار بدجوری باهاش درگیرشدم جوری همو زدی ...

مطمئنی شما خانومی واقعن چقد بیکارین ک میایین نی نی سایت

↩کــــاش زنــدگی دکــــمه برگشــــت داشـــت↪