2777
2789
عنوان

خواستگارم

403 بازدید | 11 پست

یه خواستگار دارم تو کار نصب کابینت و این چیزاس بنظرتون انتخابش کنم یا زوده؟

خودم پرستارم دلم می خواد ادامه بدم یا یجور تغییر رشته بدم دوباره بخونم برم پزشکی

کلی تصمیم تو سرمه

نمی دونم چی کار کنم

از طرفی این خواستگارم هم خیلی خوبه از لحاظ اخلاقی اینا فوق العاده اس

کار درست چیه دارم دیوونه میسم

دوستش داری؟؟؟

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️در دنیای دیگر حتی اگر گلوله بودی در لوله تفنگ،به سمتم بیا💞

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی سنت کمه و کلی برنامه و بلندپروازی داری الان شوهر و ازدواج معمولا میشه مانع زندگی. اکثر مردها جلو پیشرفت زنشون سنگ میندازن حتی اگر ظاهرا مدرن باشن.اگر خودشون خوب باشن خانوادشون جلوت سنگ میندازن و آزار زبانی میدن. منظورم اینه کلا آزادیتو از دست میدی. یه کم برنامه هاتو جلو ببر در سطح نصاب کابینت برای شما زیاد پیدا میشه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

وقتی سنت کمه و کلی برنامه و بلندپروازی داری الان شوهر و ازدواج معمولا میشه مانع زندگی. اکثر مردها جل ...

احساس میکنم دارم باخت میدم نمی دونم جی درسته چی غلط از طرفی تو این دوره زمونه که نمیشه ادن مورد اطمینان پیدا کرد از طرفی نمی دونم واسه آینده ام چی کار کنم

چند سالته؟واقعا میخوای بری پزشکی؟خب اینا رو به طرف بگو .بگو من کلی ایده تو سرمه بعد ازدواج همراهم نباشی طلاق میگیرم حق طلاق میخوام ببین چی میگه بترسه بره چه بهتر بمونه خب و قبول کنه و اگه واقعا خوبه از همه لحاظ خب باید سنگاتو وا بکنی از اول

نمی دونم چرا وقتی دختری داره تحصیل میکنه مخصوصا چنین رشته هایی میگن واسه شما انقد کیس خوب پیدا میشه در آیندههمش تو فکر آیندن و حس میکنن ازدواج مانعه به نظرِ من همراه و همسفر خوب باعث قشنگ ترشدنراه هم میشه و اگر انتخابت درست باشه همیشه همراهیت میکنه الکی رد نکن به امیدِ بهترش میاد هر خواستگاری که داری تحقیق کن دربارش آشنا شو باهاش بیرون برو و بشناسش خوب بود خوشبخت باشی بد بود بعدی بدون شناخت موقعیت هاتو رد نکن.